Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > HARMAN Professional Solutions Martin MAC Aura XIP Filaman Efektli Yaygın Işık
HARMAN Professional Solutions Martin MAC Aura XIP Filaman Efektli Yaygın Işık
18.10.2022 20:48

Ses, video, aydınlatma ve kontrol alanlarında dünya liderlerinden birisi olan HARMAN Professional Solutions, optik kalitede çıtayı yükselten, yumuşak kenarlı eşit dağılımlı bir yaygın ışık (wash) alanı, minimum kaçak ışık ve havada yüksek yoğunluklu ışık demetleri sunan birinci sınıf hareketli kafalı Martin MAC Aura XIP yaygın ışık kaynağını sunuyor. Gelişmiş hafif motor kontrolü ve ağırlık, boyut ve estetikten sıfıra yakın taviz ile sınıfının ilk dış mekân kategorisinde, bir Radical aura filaman etkisine sahip.

Yaratıcı LED, Aydınlatma ve Kontrol Ürün Müdürü Wouter Verlinden şöyle konuştu: “MAC Aura XIP ışığı geliştirirken çok güçlü bir kaynak oluşturmak için yola çıktık. Dış mekâna uygun akıllı tasarımımız, önemli elektronik bileşenleri titiz bir şekilde kapatıp dış etkenlerden korurken, soğutma sistemini devre elemanlarına yönelterek her yerde, her zaman kullanılabilen, hafif, sessiz ve daha çok yönlü bir üniteye imkân veriyor, evrensel iç/dış mekân kategorisi konseptini adeta yeniden keşfediyor.

MAC Aura XIP’in 12 adet Radical RGBW filamanı, daha parlak bir aura arka ışık efektinin yanı sıra ikonik aura filamanlarını gösterme yeteneği sunarak yeni ve heyecan verici sahne efektleri vaat ediyor. Geniş kapsamlı özellik paketi, opsiyonel yüksek CRI / TM-30 / TLCI modları, titreşimsiz eşit dağılımlı yaygın ışık için LED frekans kontrolü, RGBW renk karıştırma ve çoklu kontrol seçenekleri ile hem iç hem de dış mekân uygulamalarını kapsar. Ayrıca değişken kalibre edilmiş renk sıcaklığı kontrolü, 200’den fazla yerleşik FX makrosu, hızlı hareket ve 8,8 – 49,3˚ zoom aralığı ve yalnızca 8,9 kilogram ağırlık da var.

Radikal yeni aura filaman efekti ve ışın piksel kontrolü

Bir Martin P3 denetleyicisi aracılığıyla kolay kurulumlu eşleştirme ve adresleme ile ışık demeti, ortam veya her ikisi üzerinde video eşleştirme özelliklerine sahip piksel kontrolüne sahip MAC Aura XIP, ilgi çekici sahne efektleri yaratan, yeni ve heyecan verici göz kamaştırıcı görünümler vaat ediyor.

Çok yönlü iş gücü 

MAC Aura XIP, tiyatro, televizyon ve kurumsal etkinlikler gibi en zorlu iç mekân uygulamaları için yeterince hafif, kompakt ve sessiz. Açık hava festivalleri, konserleri ve etkinliklerinde kullanım için sağlam ve su geçirmez olurken, daha az bakım gerektiren sızdırmaz tasarımı ile önceki üst düzey ışık kaynaklarının engellerini aşıyor.

İç mekân kullanımından ödün vermeden dış mekânda kullanım

MAC Aura XIP, sınıfında yenilikçi ve akıllı açık hava geçirmezlik teknolojisine sahip ilk kaynak. Işık kaynağı, yağmur, kar, kum veya buz gibi hava koşullarına karşı tamamen sızdırmaz ve bu özelliği kaynağın ağırlığı, verimi, gürültüsü ve estetiği üzerinde sıfıra yakın bir etkiye sahip, bu da onu “ indoor-only” ve “ outdoor-only” etiketlerimden kurtarıyor.

Güçlü optik 

MAC Aura XIP, boyut ve çıkış açısından MAC Aura XB’ye çok benzer olsa da, daha dar bir zoom gibi daha yüksek yoğunluklu bir ışık demeti ve daha az kaçak ışık yaratan, dikkate değer yükseltmelere sahip. Opsiyonel yüksek CRI / TM-30 / TLCI modu, zorlu yayın ve tiyatro uygulamalarında insanların ve kostümlerin daha iyi görüntülenmesi ve ayrıca televizyon yayınlarında titreşimsiz projeksiyon amaçlı LED frekans kontrolü için ideal. Ayrıca beyaz nokta üzerinde ek artı/eksi yeşil kontrolüne sahip, bu da çevresindeki ek ışık ve kameraları eşleştirmeye ve cilt tonu optik performansını iyileştirmeye yardımcı oluyor.

Temiz ve eşit dağılımlı geniş aydınlatma alanı

Yumuşak kenarlı son derece eşit dağılımlı yaygın aydınlatma alanı, MAC Aura XIP’in daha iyi bir sahne ışıklandırma oluşturmasını sağlıyor. Kaçak ışığın olmaması, birçok uygulamada top head gibi ışık demeti denetim aksesuarlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Çok parlak ve canlı renkler, yumuşak pasteller ve beyaz tonlar sunmak için RGBW renk karışımıyla zengin, doygun renkler yayan kaynak, kendi sınıfındaki en temiz yaygın ışık alanına sahip.

Daha kolay tutuş ve kullanım

MAC Aura XIP, daha kolay tutuş, kullanım ve donatım için kafa ve taban üzerinde tutma yerleri ile Omega destek bağlantıları olan bir ürün olarak üretildi. Ayrıca, uçuş öncesi kolay kaynak düzenleme için tabanda pille çalışan bir kontrol paneli içeriyor. Sızdırmaz tasarımı, ürüne daha az toz ve kir girebildiği için IP20 alternatiflerine göre daha az bakım gerektiriyor.


Ürün Martin MAC Aura XIP Filaman Efektli Yaygın Işık
Marka HARMAN Professional Solutions
Firma Ertekin 
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr