Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Claypaky Yeni Türkiye Distribütörü Olarak Prosistem’i Seçti
Claypaky Yeni Türkiye Distribütörü Olarak Prosistem’i Seçti
23.10.2022 21:46

Prosistem, Türkiye’nin yeni Claypaky distribütörü oldu. Şirket 1967 yılında Ertekin Ticaret adıyla Erzincan’da kuruldu ve birkaç yıl sonra faaliyetlerine İstanbul’da devam etmek üzere taşındı. 1987 yılında Ertekin Elektronik A.Ş. eğlence sektöründe birçok marka ve ürünün Türkiye distribütörlüğünü alarak kendi ithalatına başlamış olup, bugün hala tüm Türkiye’de piyasanın en önemli oyuncularından birisi.

Prosistem’den Yurder Ertekin ile Yücel Ertekin aktardı: “Claypaky her zaman yeniliklere açık bir marka oldu ve bu nedenle Türkiye pazarında büyük bir itibara sahip. Bu yıl iki şirketimiz bir araya geldiğinde hem insani düzeyde hem de ortak amaçlar açısından hemen bir iyi niyet hissedildi. Bu çözüm ortaklığını başlatmak için sabırsızlanıyoruz.

Claypaky İtalya Bölge Müdürü Daniele Gamba şunları söyledi: “Türkiye pazarı her zaman Claypaky’nin yüksek kaliteli teknolojisine çok açık olmuştur, ürünlerimiz sayısız konser, etkinlik ve mekânda yer almıştır. Son yıllarda Claypaky, eğlence aydınlatma pazarında her segment için aydınlatma çözümleri sunarak ürün yelpazesini büyük ölçüde genişletti. Prosistem, tüm bu segmentlerde ürünlerimizin en iyi şekilde tanıtılması için ortak bir yola çıkacağımız, Türkiye’deki referans ortağımız olacak”.

Claypaky ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için  0212 843 28 38 numaralı telefondan Prosistem’i arayabilirsiniz.