Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Barselona Görsel-İşitsel Medya Okulu'nun TVU Networks ile İşbirliği Yayın Eğitimine Katkı Sağlıyor
Barselona Görsel-İşitsel Medya Okulu'nun TVU Networks ile İşbirliği Yayın Eğitimine Katkı Sağlıyor
03.05.2024 14:03

Barselona Görsel-İşitsel Medya Okulu (EMAV), TVU Networks ile görsel-işitsel ve yayıncılık eğitimine yeni bir boyut getiren stratejik işbirliğini gururla duyuruyor. Bu işbirliği, öğrencileri sürekli değişen canlı medya prodüksiyonu ortamında gezinmek ve başarılı olmak için gereken gelişmiş araç ve teknolojilerle donatma kararlılığının bir kanıtıdır. Sektörün ilerisinde olan bulut platformu ve öncü yapay zeka tabanlı çözümleriyle tanınan TVU Networks, ileri görüşlü yaklaşımını sergiliyor.

Sorunsuz bulut tabanlı prodüksiyondan güçlü canlı video aktarımına kadar, EMAV öğretim üyeleri ve öğrenciler artık fiziksel konumlarından bağımsız olarak yenilik yapma, yaratma ve hikaye anlatımının sınırlarını zorlama esnekliğine sahip. Bu teknoloji yalnızca öğrenmeyi geliştirmekle ilgili değil; canlı yayın ve görsel-işitsel prodüksiyon hakkındaki düşüncelerini dönüştürmekle ilgilidir.

EMAV Teknik Müdürü Sergi Sánchez Guevara konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "TVU Networks'ün ekosistemini benimsemek, kampüsümüzün ileride, yayının geleceğine hazır olması anlamına geliyor. Öğrencilerimizin yalnızca sektörün mevcut taleplerini karşılamakla kalmayıp, onları yeniden tanımlayabilmelerini de sağlıyor.

100'den fazla yayın entegrasyonuyla TVU'nun platformu, EMAV'ın güvendiği araçlar ve medya iş akışlarıyla uyumlu hale gelerek öğrencilerin yenilik yapması ve dünya çapındaki izleyicilere ulaşması için uyumlu bir ortam sağlıyor.

TVU, 20 yıldır medya ve eğlence sektöründe yenilikçiliğe kendini adamıştır ve bu da onları EMAV için ideal ortak haline getirmektedir. "Yaptığımız işin temelinde eğitim var. Yeni nesil gazetecileri, yapımcıları, mühendisleri ve teknisyenleri teknolojimizle donatarak sadece eğitimi desteklemiyoruz; hikaye anlatıcılığının geleceğine yatırım yapıyoruz” diyor TVU Networks CEO'su Paul Shen.

Bu işbirliği, geleneksel eğitim ile dijital yayın devrimi arasındaki boşluğu doldurarak, öğrencilerin profesyonel dünyaya girmeye ve başarılı olmaya iyi hazırlanmalarını sağlayarak EMAV için önemli bir ileriye doğru atılımın sinyalini veriyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.