Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Saudi Sports Company (SSC), TVU Networks Canlı Yayın Teknolojilerini Kullanıyor
Saudi Sports Company (SSC), TVU Networks Canlı Yayın Teknolojilerini Kullanıyor
08.05.2024 16:17

Krallığın üst düzey yetenekleri çekme ve spor altyapısını iyileştirme yönündeki daha geniş çabalarının yanı sıra, yayın teknolojisindeki en son gelişmelerden yararlanmayı amaçlayan stratejik yatırımlarla SSC, yalnızca ülke içindeki çekiciliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda Suudi Pro Ligi'ni dünya çapında elit en iyi 10 lig arasında konumlandırmayı hedefliyor.

Bu iddialı stratejinin merkezinde TVU Networks ve MEBS ile yapılan işbirliği yer alıyor. MEBS'in son teknoloji ürünü canlı yorum platformu, oyunun heyecanını çok sayıda dilde uluslararası izleyici kitlesine ulaştırıyor ve benzeri görülmemiş düzeyde bir izleyici katılımı sağlıyor.

TVU Networks'ün Remote Commentator’un dönüştürücü gücü, SSC’nin canlı spor yayıncılığına yaklaşımını yeniden şekillendiriyor. SSC, prodüksiyon araçlarına uzaktan yorum yapma olanağını ekleyerek prodüksiyon ölçeklenebilirliği ve maliyet verimliliğinde yeni bir alanın kapısını açtı. TVU'nun bulut platformunun eklenmesi, seyahat ve konaklamayla ilgili lojistik engelleri ve çevresel etkiyi ortadan kaldırarak Saudi Pro League sezonunun çeşitli dillerde kesintisiz olarak yayınlanmasına olanak sağladı.

SSC CEO'su Amill Lone şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanından en iyi yorumcuları tek bir platformda bir araya getirerek, izleme deneyimini uzman görüşleriyle ve oyunu gerçekten hayranlara yaklaştıran derinlikli bir analizle zenginleştirmeyi başardık."

SSC ile TVU Networks arasındaki işbirliği şimdiden dikkate değer sonuçlar verdi. TVU'nun Remote Commentator özelliği, çok dilli yorumcular aracılığıyla erişilebilirliği artırarak ligin küresel izleyici kitlesini genişletmede önemli bir rol oynadı.

MBC MCR/Yayın ve STB Teknoloji Direktörü Nader Mokhtar, bu kilometre taşlarını ateşleyen teknolojiyi inceleyerek TVU Networks'ün önemli rolünün altını çiziyor: “İşbirliğimiz oyunun kurallarını değiştirdi. Tüm beklentileri aşan Remote Commentator çözümü, gerçek zamanlıya yakın, mükemmel şekilde senkronize edilmiş yorumları, camdan cama gecikme süresiyle diğer tüm çözümlerden daha hızlı ve ekstra altyapı gerektirmeden sunuyor. Bu verimlilik operasyonlarımızı ölçeklendirmenin anahtarı oldu”.

İşbirliği yönünü vurgulayan Nader Mokhtar, TVU Networks'ün müşteri desteğine olan bağlılığını övdü ve 7/24 servis alabildiklerini belirtti: "TVU Networks ve MEBS'in desteği benzersizdi. Ekipleri aslında bizim bir uzantımız; yayınlarımızın sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlamak için her zaman hazır ve bu da bizim temel misyonumuza odaklanmamıza olanak tanıyor: daha fazla spor etkinliği düzenleyerek Suudi Spor Ligi ve daha geniş küresel spor yayıncılığı alanı için çıtayı sürekli yükseltiyoruz."

İleriyi düşünen yaklaşımı ve TVU Networks ile işbirliği sayesinde SSC, yalnızca Suudi Pro League'in yayın kalitesini ve küresel çekiciliğini yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda dünya çapında spor yayıncılığının geleceği için bir örnek oluşturuyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.