Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Subfrantic, DiGiCo Quantum 225 ve 338’e Yatırım Yaptı
Subfrantic, DiGiCo Quantum 225 ve 338’e Yatırım Yaptı
08.05.2024 16:20

Önemli bir yatırım yaparken, satın alma için doğru anı seçmek zor olabilir. Subfrantic, gerekli çalışmalarını ve planlamalarını yaparak iki yeni DiGiCo konsol satın aldı. Quantum 225 ve 32 Bit SD Rack’lı Quantum Pulse 338, şirketin yeni projelerinde kullanılacak.

1993 yılında kurulan Subfrantic, birçok farklı etkinliğe üst düzey çözümler sunan, Güney Londra merkezli bir prodüksiyon şirketidir. Uzun müşteri listesinde ibadethaneler, canlı etkinlikler, festivaller, turlar, konferanslar ve hatta Notting Hill Karnavalı için karnaval gösterileri yer alıyor.

2021 yılında pandemi sonrası geliştirilen Subfrantic Studios, şirketin kiralama envanterini işin prodüksiyon tarafıyla paylaşan prova ve kayıt tesisidir. Stüdyolar, turne yapan müzisyenler ve teknisyenler için benzersiz ve davetkar alanlardır, aynı zamanda stüdyoya gelen sanatçıları ve mühendisleri de destekler. Bina, tüm ekibin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı ve gezici mühendisler ve sanatçılar için gerçek bir bonus olan rahat çalışma olanakları sağlıyor.

Genel Müdür Steve Davies, yeni DiGiCo satın alımlarının büyümelerini nasıl daha da destekleyeceğini şöyle açıklıyor: "Birkaç yıl önce SD8'imizi sattığımızdan beri DiGiCo'ya geri dönmek için iyi bir fırsat bekliyorduk ve Quantum serisi bizim için doğru an gibi geldi. DiGiCo, canlı performanslar için pazar lideri bir konsol ve daha önce stüdyolarımıza gelen turne sanatçılarına DiGiCo sunamadığımız için kaçırıyorduk, şimdi bu delik kapandı."

DiGiCo konsolları, esneklikleri ve gece turlarının baskılarına dayanabilme yetenekleri nedeniyle birçok canlı mühendisin tercih ettiği miks masasıdır. Subfrantic'e göre DiGiCo'nun çekiciliği yalnızca mühendislerden ve sanatçılardan gelen taleplerden kaynaklanmıyordu, aynı zamanda konsolları bir dizi farklı performans ayarında kullanabilme yeteneğinden de kaynaklanıyordu.

Macro ve Set Spill özellikleri, mühendislerin herhangi bir durum için hızlı bir şekilde sıfırlama yapmasına olanak tanır ve ürün yelpazesindeki uyumluluk, eski gösteri dosyalarının daha yeni Quantum 225 ve 338'e dönüştürülmesinin ziyaretçi mühendisler için sorunsuz olduğu anlamına geliyor.

Davies, sözlerine şöyle devam etti: "DiGiCo, insanların görmek istediği ve görmeyi beklediği profesyonel bir standarttır. Mühendisler ürün yelpazesindeki aşinalığı ve sundukları benzersiz özellikleri, özellikle de Quantum'da bulunan yeni Nodal Processing’i beğeniyor. KLANG entegrasyonu ve önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak Pulse güncellemesi de dahil olmak üzere bunları konsolların arkasından daha iyi tanımayı sabırsızlıkla bekliyorum."

DiGiCo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.