Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Teleste, ilk Avrupa Tarzı 1.8 GHz Amplifikatör CX4'ü Tanıttı
Teleste, ilk Avrupa Tarzı 1.8 GHz Amplifikatör CX4'ü Tanıttı
08.05.2024 16:14

Teleste, kablolu geniş bant ağlarına yönelik en son yeniliği olan CX4 kompakt çift çıkışlı amplifikatörü duyurdu. Kablo operatörlerinin ve abonelerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan CX4, hem 1.8 GHz hem de 1.2 GHz ağlarla uyumluluk özelliğiyle Avrupa'da türünün ilk amplifikatörü olma özelliğini taşıyor.

Yeni nesil geniş bant teknolojisi: Teleste'nin CX3 platformunun başarısı üzerine inşa edilen CX4, operatörlerin mevcut DOCSIS 3.1 ağlarının yanı sıra DOCSIS 4.0 dahil olmak üzere gelecek ağ nesillerinden en iyi şekilde yararlanmasına olanak tanıyan gelişmiş, yüksek performanslı bir çözüm sunar. Bu çok yönlülük, operatörlerin amplifikatörü bugün 1.2 GHz ağlarına kurmalarına ve daha sonra yukarı ve aşağı akış arasında farklı bölünmüş frekanslarla 1.8 GHz'e yükseltmelerine olanak tanır.

Mükemmel yetenekler: CX4'ün geri dönüş yolu, diplexer'lar ve filtre modülleri aracılığıyla ayarlanan 492 MHz'e kadar ulaşır. Ek olarak amplifikatör, anakarta sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş, yüksek kazançlı bir geri dönüş amplifikatörüne sahiptir. Geniş kullanılabilir kazanç aralığı ve yüksek çıkış seviyeleriyle birleştiğinde bu, kompakt CX4'ün sürekli olarak mükemmel RF performansı sunmasını sağlar.

Enerji tasarruflu performans: Teleste'nin sürdürülebilirliğe olan bağlılığı doğrultusunda CX4, operatörlerin güç tüketimini gerekli ağ sinyal seviyelerine göre optimize etmelerine olanak tanıyan bir Power Save (Güç Tasarrufu) moduna sahiptir. Bu mod özellikle ağ yükünün düşük olduğu durumlarda faydalıdır çünkü operatörlerin performanstan ödün vermeden enerji tasarrufu yapmasına olanak tanır.

Geliştirilmiş abone servisleri: Mükemmel servis kalitesinin korunmasını kolaylaştıran CX4, giriş kontrol anahtarlarıyla donatılmıştır; bu da giriş sorunlarının tespit edilmesini ve kontrol edilmesini verimli hale getirir ve operatörlerin servis kesintilerini en aza indirmesine yardımcı olur. Anahtarlar opsiyonel bir modül aracılığıyla uzaktan çalıştırılabilir.

Kullanıcı dostu, sağlam ve güvenilir: Kullanım kolaylığının öneminin bilincinde olan CX4, basmalı buton kontrollere ve net ekranlı, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Hizalama işlemini daha da kolaylaştıran konfigürasyonu, basmalı butonlarla sorunsuz bir şekilde kontrol edilen elektrik devreleri kullanılarak yapılır. Sağlam amplifikatör, IP67 dereceli muhafazasının da gösterdiği gibi, zorlu koşullara da dayanabilir. Tasarım, amplifikatörün çevresel faktörlerden bağımsız olarak her türlü geniş bant altyapısında güvenilir bir bileşen olarak servis vermesini sağlar.

CX4, yüksek performanslı, güvenilir ve verimli bir dağıtım amplifikatörü arayan Avrupalı kablolu geniş bant operatörleri için özel olarak tasarlanmıştır. Gelişmiş özellikleri, kullanıcı dostu işletimle birleştiğinde, onu geniş bant yeteneklerini yükseltmek isteyen profesyoneller için ideal bir seçim haline getiriyor.

Teleste ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.