Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Canon, Önde Gelen İçerik Üreticileri ile "Adını Duyur" Kampanyasını Başlattı
Canon, Önde Gelen İçerik Üreticileri ile "Adını Duyur" Kampanyasını Başlattı
13.05.2024 14:23

Görüntüleme teknolojileri liderlerinden Canon; hızla büyüyen vlog dünyasında güçlü bir oyuncu olarak varlığını sürdürürken yeni kampanyasıyla da içerik üreticilerinin yaratıcılıklarını destekleyen ürünlerini ön plana çıkarıyor. İçerik üreticileriyle sürekli iletişimde kalmaya özen gösteren Canon, bu sefer de yeni "Adını Duyur" kampanyasıyla içerik üreticilerini reklam yüzü yaparak onlara sınırlarını aşmaları için ilham veriyor. Canon Orta Doğu ve Türkiye bölge iletişimi olarak önce Ortadoğu’daki yerel içerik üreticileriyle işbirliği yaparak başlayan kampanya; Türkiye’de ise yemek, seyahat ve moda kategorilerinde içerik üreten 9 önemli isimle devam ediyor. Projeye katılan içerik üreticileri kendi alanlarında ve tarzlarında Canon kameralarla çektikleri videolar ile tüm dünyaya adlarını duyurma imkânı yakalıyor.

Dinamik ve her geçen yıl büyüyen vlog dünyasında teknik ekipmanın rolünün içerik üreticilerin potansiyellerini ortaya çıkarmada ne kadar önemli olduğunun farkında olan Canon, yeni kampanyasıyla içerik üreticilerini daha güçlü, daha etkili ve adlarını daha fazla duyurabilecekleri benzersiz içerikler için teşvik ediyor. Proje kapsamında belirlenen yemek, seyahat ve moda alanlarından 9 farklı içerik üreticisi, vlog çekimleri için özel olarak tasarlanmış Canon PowerShot V10, PowerShot G7X Mark III ve EOS R50’yi deneyimleyerek kendi özgün perspektifleriyle eşsiz içerikler oluşturarak projenin bir parçası oluyor.

Canon, “Adını Duyur” kampanyası kapsamında öncelikle, belirlenen 9 isimle kampanya görselleri için bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Ardından tüm içerik üreticileri kampanya filmini oluşturacakları videolar için yaratıcılıklarını sergilemek, kendilerini özgürce ifade etmek ve farklılıklarını ortaya koymak üzere Canon kitleriyle yola çıktı.

Canon Orta Doğu ve Türkiye B2C Bölge Pazarlama Direktörü Bengü Topçu projeyi; "Canon, sürekli gelişen vlog ve içerik oluşturma dünyasını destekleme kararlılığını sürdürüyor. “Adını Duyur” projesi ile içerik üreticilerini daha fazlasını keşfetmeye, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya, kendilerini özgün bir şekilde ifade etmeye ve dijital ortamda iz bırakmaya davet ediyoruz. Ortadoğu’daki pazarlarımızdan sonra Türkiye’de hayata geçirdiğimiz proje ile 3 farklı kategoride 9 özel içerik üreticisini Canon'un en son teknolojileriyle tanıştırdık. Hikâye anlatıcılarını ve içerik oluşturucularını her platformda desteklemeye devam eden Canon; bundan sonra da daha fazla yeteneği ortaya çıkarma ve adını duyurma konusunda her zaman öncü olmaya devam edecek" sözleriyle değerlendirdi.

Canon ile Adını Duyuracak içerik üreticiler;

Proje kapsamında, yemek kategorisinde içerik üreten Araz Aknam (@arazagak), Sefa Okyay Kılıç (@sefaokyayklc) ve Elif Özarar (@elifozarar), kendi özgün tarzları ve tarifleri ile lazanya yapımının tüm adımlarını gösterecek. İçeriğin finalinde ise leziz lazanya katmanlarının her birinin benzersiz kamera açılarından yansımaları sergilenecek.

Moda kategorisinde ise Aşkım İrem Aktulga (@askimiremaktulga), Zeynep Büşra (@zeynepbusrau) ve Begüm Kaya (@nbegumkaya) sıradan olduğunu düşündüğümüz bir deri ceketi kendi özgün moda yaklaşımları ve kombin önerileriyle izleyicilerle paylaşacak. İçerik üreticilerinin benzersiz aksesuar dokunuşları ve tamamlayıcı unsurlarıyla bütünleşen kombinler, adeta bir sanat eserine dönüşecek.

Son olarak seyahat kategorisinde yer alan Sami Sert (@samisrt), Seren Aydın (@serennaydin) ve Ozan Aras (@ozanaras) Balat’tan başlayan İstanbul tarihi bölge gezintisine Karaköy ve Galata’yla devam ederek Taksim’de sonlandıracak. Böylece içerik üreticileri şehrin tarihi dokusunu Canon vlog kameralarıyla ölümsüzleştirilerek şehrin yaşayan dinamizmini kendi gözlerinden takipçileriyle paylaşacak.

İçerik üreticilerin vazgeçilmezi olacak Canon ailesi;

Vlog ailesinin en yeni üyesi olarak geçtiğimiz Temmuz ayında lansmanı gerçekleşen ve şimdiden herkesin favorisi olan PowerShot V10, 211g ağırlığı ve kompakt boyutu ile içerik üreticilerin kameramana ihtiyaç duymadan kendi çekimlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Stereo mikrofon, dahili stand, Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri bulunan PowerShot V10, vloggerların iş akışlarını da kolaylaştırıyor.

PowerShot G7X Mark III; vlogger, blogger, canlı yayın, online içerik üreticileri ve daha birçok farklı alanda içerik üretenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Üstün 4K video özelliği ve kompakt tasarımı ile her zaman her yerde kullanıcıların yanında oluyor.

EOS R50; hareketli canlı veya cisimleri algılayıp takip eden Dual Pixel CMOS Otomatik Odaklama II ile içerik üreticilerin işlerini kolaylaştırıyor. 24,2 megapiksel APS-C boyutlu sensörüyle keskin detaylara sahip fotoğrafların görüntülenmesini sağlıyor. EOS R50, ultra geniş açı özelliği ile kaçırmak istemediğiniz her anınızda sizinle!

Dünyanın en iyi kamerasının bile bir içerik üreticinin tarzı ve bakış açısı yanında ancak yardımcı ekipman kaldığının farkında olan Canon, yüksek kaliteli kameraları ile içerik üreticiliğinde sınırların ortadan kaldırılıp yaratıcılıkların daha da artırılabileceğine inanıyor. Böylece içerik üreticilerinin zirveye olan yolculuklarında onların her daim yanında olma taahhüdü veriyor.