Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > OpenDrives, Medya ve Eğlence için Tasarlanan İlk Şekillendirilebilir Depolama Çözümü Atlas 2.8’i Kullanıma Sundu
OpenDrives, Medya ve Eğlence için Tasarlanan İlk Şekillendirilebilir Depolama Çözümü Atlas 2.8’i Kullanıma Sundu
24.07.2024 13:52

Yazılım tanımlı medya iş akışı çözümleri ve veri yönetimi yeteneklerinin küresel sağlayıcısı OpenDrives, Inc., medya ve eğlence (M&E) sektörünün ilk şekillendirilebilir yazılım tanımlı depolama çözümü olan Atlas 2.8'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Atlas 2.8 ile tüm müşteriler, depolama kapasitesi sınırlamalarına bakılmaksızın, yaratıcı iş akışı gereksinimlerine göre yapılandırılabilen, yüksek performanslı, kurumsal bir depolama yazılımı platformuna sahip oluyor.

OpenDrives Ürün Başkan Yardımcısı Trevor Morgan, "Her yelpazedeki içerik oluşturucuların ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için geleneksel depolama modellerinin sınırlarını yıkıyoruz" diyor. "Müşterilerimizle yaptığımız görüşmelerde, kendilerini tek kalıplara sokmayan bir depolama çözümüne ihtiyaç duydukları, yaratıcı ihtiyaçları değiştikçe ve kapasite arttıkça maliyetlerin arttığı açıktı. Atlas 2.8 performanstan, yeteneklerden veya uygun fiyattan ödün vermeyen, ölçeklenebilir bir çözüm sunuyor."

Depolama Esnekliğinde ve Maliyet Verimliliğinde Yeni Bir Çağ

Atlas 2.8, her büyüklükteki ve bütçedeki medya kuruluşlarının erişimine açık olup butik mağazalardan uydu ofislere ve büyük ölçekli kurumsal operasyonlara kadar çok çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Morgan şöyle açıklıyor: "Artık özellik setlerini, belirli pazar segmentleri için tasarlanmış daha büyük 'kademeli' paketler halinde birleştirme yeteneğine sahibiz. Ayrıca müşterilerimizin standart paketlerimizden biriyle birleştirebilecekleri daha küçük eklenti özellik paketleri de sunabiliyoruz. Hatta daha kapsamlı (ve daha pahalı) bir seviyeye geçmeye gerek kalmadan, sahip olunması gereken kritik yetenekler için en üst düzeyde esneklik ve alakart eklenti özellikleri bile sunuyoruz."

Müşteriler bugün önceden paketlenmiş iki yazılım paketi arasından seçim yapabilir: Atlas Essentials ve Atlas Comprehensive. Atlas Essentials ve Atlas Comprehensive'in temel özellikleri arasında proaktif veri ön getirme, sağlama toplamlarıyla atomik yazma ve anlık görüntüler gibi gelişmiş yetenekler yer alıyor. Birinden diğerine yükseltme veya düşürme işlemi basittir ve yalnızca yeni bir lisans anahtarı gerektirir. Gelecek sürümler, önceden paketlenmiş fonksiyonların farklı kombinasyonlarına sahip ara paket katmanları sunacak.

Müşteriler, belirli Supermicro donanım platformlarında çalışma sertifikasına sahip olan Atlas Essentials'ı seçkin OpenDrives kanal partnerleri aracılığıyla satın alabilirler. Atlas Comprehensive, tüm OpenDrives partnerleri aracılığıyla edinilebilir.