Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Anton Bauer Dionic 26V Gold Mount Plus Batarya
Anton Bauer Dionic 26V Gold Mount Plus Batarya
22.07.2019 14:16

Sette blok bataryalara hafif ve dinamik bir alternatif olan yüksek güçlü, çok yönlü, seyahat için güvenli Dionic 26V, günümüzün yüksek sinematografi standartları için gereken yüksek enerji tüketimli aygıtları çalıştırmak için ideal. Litepanels Gemini serisi veya benzer yüksek güçlü LED paneller gibi çok işlevli yaratıcı aydınlatma sistemleri, ARRI Alexa LF dahil üst düzey sinema kameraları, ve Phantom v2640 gibi özel amaçlı yüksek hızlı kameralar, Dionic 26V ile güvenilir bir şekilde çalıştırılabiliyor.

Anton/Bauer’in akıllı pil teknolojisiyle yüksek enerjili hücreleri bir araya getiren, 98Wh ve 240Wh modelleri olan bataryalar, aşırı yüksek gerilim, kısa devre ve ısıdan korumalı, istikrarlı enerji sağlıyor. Dionic 26V bataryaların yeni Gold Mount Plus kilidi, sadece endüstrinin en güvenli pil kilit sistemini değil, aynı zamanda batarya ile kamera veya ışık kaynağı arasında en güvenilir iletişimi sağlıyor.

LCD ekran
Bilgi güçtür; bataryanızın kalan çalışma süresini dakika hassasiyetinde görün.

Akıllı teknoloji
Aşırı deşarj, aşırı yüksek gerilim, kısa devre ve ısıya karşı koruma.

Gold Mount Plus
En güvenli pil yuvası ve pil ve çalıştırılan aygıt arasında en güvenilir iletişim.

26V güç
LED ışık panelleri, sinema kameraları ve özel amaçlı yüksek hızlı kameraları yüksek güçte çalıştırır.

Özel amaçlı 26V şarj aygıtı
Yüksek hızlı 26V şarj aygıtı 14V şarj aletlerinin yarı süresinde 26 Voltluk bir pili tam olarak doldurabiliyor.

Wooden Camera | Anton Bauer 26V Gold Mount Plus Sharkfin Battery Bracket (ARRI Alexa LF, 65, SXT)
İki adet 26V pilin ARRI Alexa LF, 65 ve SXT kameraların arkasına doğrudan monte edilmelerini sağlıyor. Blok bataryalar için öncelikli 2 bacaklı DC girişi ve gerilim bilgisi için OLED ekranı var. İki adet regüleli 15V P-Tap portuna sahip. 

Wooden Camera | Anton Bauer 26V Gold Mount Plus Battery Bracket (ARRI Alexa LF, 65, SXT)
Bir adet 26V pilin ARRI Alexa LF, 65 ve SXT kameraların arkasına monte edilmelerini sağlıyor. Blok bataryalar için öncelikli 2 bacaklı DC girişi ve gerilim bilgisi için OLED ekranı var. İki adet regüleli 15V P-Tap portuna sahip. 

Litepanels | Anton/Bauer 26V Gold Mount Plus Çift Battery Bracket
Litepanels Gemini 2x1 veya benzeri ışık kaynakları gibi yüksek güçlü LED aydınlatma için 26V ikili pil desteği. İki adet çalışırken çıkarıp takılabilen Anton/Bauer 26V batarya ile ışık kaynakları en yoğun modda çalıştırılabiliyor. 


Ürün Dionic 26V Gold Mount Plus Batarya
Marka Anton Bauer
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.lnikgroup.com.tr