Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Anton/Bauer DIONIC 26V Pil
Anton/Bauer DIONIC 26V Pil
18.01.2020 10:19

Anton/Bauer DIONIC 26V pil, sette yüksek güçlü, çok yönlü, seyahat için güvenli piller için blok bataryalara hafif ve dinamik bir alternatif.

Hızlı şarj

Tek bir güçlü gerilimle çalışan Anton/Bauer DIONIC 26V piller, LP4 26V Quad şarj aygıtıyla birlikte çift gerilimli pillerden daha hızlı yeniden tam güce şarj edilebiliyor. 98Wh bir pil 1.5 saatte, 240Wh bir pil ise 3.5 saate tam şarj edilebiliyor. Sette birkaç pille güçlü kameralar ve ışıklar saatlerce çalıştırılabiliyor.

Doğru çalışma süresi tahmini

Anton/Bauer DIONIC 26V piller çalışma süresini çift gerilimli pillere göre daha doğru tahmin edebiliyorlar. Güvenilir pil kapasite göstergesi sayesinde sette çalışırken enerjisiz kalınmıyor.

Daha uzun kullanım ömrü

Anton/Bauer DIONIC 26V piller enerjiyi çift gerilimli pillerden daha iyi yönetebiliyor. Pilin tasarımı enerji yükünü daha fazla hücre üzerine yayarak yatırımın daha iyi geri dönüşü için pilin kullanım ömrünü uzatıyor. 

Tutarlı güç

Anton/Bauer DIONIC 26V piller daha fazla Amper akım ve bu sayede daha istikrarlı enerji veriyorlar. Çift gerilimli pillerdeki gibi yükseltme çeviricilere gereksinimi olmadan sabit 12A kaynak, hassas üst düzey kameralar ve ışık kaynakları maksimum gücü çekebiliyorlar.

Sonsuz enerji

Uzun çalışma süreleri ve kısa şarj süreleriyle Anton/Bauer DIONIC 26V sistemi kameraları ve ışıkları bütün gün çalıştırabiliyor. 45 dakika çalışma süresi ve 1.5 saat hızlı şarj süresiyle sadece üç adet pil bir Alexa LF kamerayı sürekli çalışır durumda tutabiliyor.

Büyük ışıkları uzun süre çalıştırın

DIONIC 26V piller günümüzün yüksek sinema çekim standartları için gereken yüksek güç tüketen aygıtları çalıştırmak için ideal bir çözüm. Litepanels Gemini veya ARRI SkyPanel serisi yüksek güç çeken LED paneller gibi çok işlevli yaratıcı ışık kaynakları çalıştırılabiliyor. 

12A performanslı güç

ARRI Alexa LF, SXT ve 65 gibi üst düzey sinema kameraları ve follow-focus, servo motorlar ve kablosuz vericiler gibi yüksek güç çeken aksesuarlara enerji sağlanabiliyor. 

Bilgi güçtür

Anton/Bauer DIONIC 26V piller sayesinde aygıtların gerektiği her zaman hazır olmaları garantileniyor. Pilin üzerindeki LCD gösterge veya kameranın vizörü,  pilin kalan çalışma süresini dakikasına kadar gösteriyor. 

Kilitli ve yüklü

Anton/Bauer DIONIC 26V pillerdeki Gold Mount Plus yuva sadece endüstrinin en güvenli pil kilitleme sitemi olarak kalmayıp, aynı zamanda tam doğru çalışma süresi verisi için pil ile kamera arasında en güvenilir haberleşmeyi de sağlıyor. 

Bir yapım eldeki aygıtlardan en yüksek performansı talep ediyorsa, Anton/Bauer DIONIC 26V piller gereken enerjiyi sağlıyor. 


Ürün DIONIC 26V Pil
Marka Anton/Bauer
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr