Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Roland V-1HD+ HD Video Switcher
Roland V-1HD+ HD Video Switcher
23.11.2020 10:18

Profesyonel ses, görüntü ve elektronik müzik aletleri üreticisi Roland, V serisi çok kanallı HD görüntü anahtarlama ürünlerinin en sonuncusu olan V-1HD+ HD Video Switcher’ı sunuyor. Popüler V-1HD dört kanallı anahtarlayıcının devamı olan V-1HD+, ileri düzeyde geçiş uygulamaları için daha zengin özellikler sağlarken, V-1HD’yi dünya çapında kullanıcıların gözdesi yapan kolay çalışma, profesyonel performans ve güvenilirliği koruyor. Çok yönlü HDMI giriş-çıkış, zengin kontrol seçenekleri, gerekli izleme araçları ve efsanevi Roland ses kalitesiyle 14 kanallı ses miksi sunan V-1HD+, uzman görsel öykü anlatıcılar için en iyi küçük boyutlu A/V geçiş çözümü.

Canlı etkinliklerden iş konferanslarına, eğitim kurulumlarına kadar hitap eden V-1HD+ anahtarlayıcının tasarımında, günümüz yaratıcılarının daha fazlasını yapma gereksiniminden ilham alındı. Kameralar, sunum bilgisayarları, tabletler ve oyun konsolları gibi çeşitli görüntü kaynaklarının miksi için dört adet HDMI girişi var. Input 4’teki dahili ölçeklendirme sayesinde kullanıcılar arızalı görüntü kaynaklarını harici donanım olmadan otomatik olarak senkronize ve kalibre edebiliyorlar. Profesyonel çok yönlü yapım için iki de bağımsız HDMI çıkışı var. 

V-1HD+ , tanıdık arayüzüyle kolay ve sorunsuz bir yapım iş akışı sağlıyor. Panel butonları sistem menüsü, aşağı akış tuşu açma/kapama, geçiş tipi, iç içe resim (PiP), efektleri açma/kapama ve yaygın kullanılan diğer işlevlere hızlı erişim sunuyor. En önemli görüntü geçiş kontrolleri olan PGM ile PST veri yolları ve bir geçiş/karartma çubuğu (T-Bar), yeni başlayanlar ve gönüllüler için öğrenilmesi kolay unsurlar. Ses yükseklik düğmeleri, sinyal/tepe ışıkları ve kazanç işaretçileriyle, yayın sırasında ses düzeylerini ayarlamak kolay ve sezgisel. 

V-1HD+ kamera geçişlerinin yanı sıra tek bir operatörün bütünleşik 14 kanallı dijital ses mikseriyle profesyonel ses miksi yapmasına da imkan veriyor. Seçilebilen phantom güçlü iki adet XLR mikrofon girişi profesyonel sınıftan yayın mikrofonlarını destekliyor ve akıllı telefon gibi bir stereo ses kaynağı veya yaka mikrofonu için 178 inçlik bir giriş de var. RCA jakları üzerinde ek bir stereo hat girişi olup, dört HDMI girişinden gelen gömülü stereo dijital ses mikslere dahil edilebiliyor. 

Her V-1HD+ ses girişinin kendi üç bantlı ekolayzırı, yüksek geçirgen filtresi, sıkıştırıcısı, gürültü kapısı ve gerekirse sesi görüntüyle eşleştirmek için gecikme işlevi var. Vokal sesleri gerçek zamanda temizlemek için XLR ve 1/8 inçlik girişlerde ıslıklı ünsüzleri bastırıcı (de-esser) da var. Kullanıcılar sınırlandırıcı, üç bantlı ekolayzır, TRS analog ve HDMI çıkışlardaki sıkıştırıcı sayesinde her zaman yayın kalitesinde ses sağlayabiliyorlar. 

V-1HD+ yapımların en iyi görünüme ve sese sahip olmaları için birçok gerçek zamanlı izleme aracı içeriyor. 10 pencereli bir çoklu görüntüleyici ekran bir veya iki HDMI çıkışına uygulanabiliyor, böylece kullanıcılar kamera çekimlerinde istedikleri noktaya gidebiliyor, sunumları ön izlemeden geçirebiliyor, bellekteki hareketsiz resimleri program çıkışına canlı olarak aktarmadan önce seçebiliyorlar. Bellekli kamera kayıt durumları izlenebiliyor, sinyal düzey ölçüm göstergeleri görüntülenebiliyor. Kulaklıklar yoluyla ses takibi de destekleniyor.

V-1HD+ anahtarlama aygıtındaki güçlü efekt yazılımı, izleyicilerin ilgisini görsel olarak cazip içeriklerle korumaya yardımcı oluyor. Dört kompozisyon katmanı sayesinde operatörler ekranın alt üçte birini kaplayan yazı ve görseller, logolar, sosyal medya yorumları ve daha fazlasını ekleyebiliyorlar. DSK (downstream keyer) katmanının bir görüntü sinyalinin üzerine bağımsız bir iç içe resim penceresi oluşturabilmeleri, özellikle canlı ve online karma etkinlikler için kullanışlı.

V-1HD+ tally ışık desteği, Atomos kaydedicilerin uzaktan kayda başlatılması, eski donanımla ara bağlantı için bir RS-232 portu gibi birçok diğer kullanışlı yapım araçları da sağlıyor.


Ürün V-1HD+ HD Video Switcher 
Marka Roland 
Firma: Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10 
Web www.maviiletisim.com.tr