Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Kaltura Kaltura TV Platform Bulut TV Çözümü
Kaltura Kaltura TV Platform Bulut TV Çözümü
23.11.2020 10:33

Günümüzün TV izleyicilerinin taleplerini karşılamak için hızlı adapte olmak gerekiyor ve çözüm bulut TV’de. Kaltura TV Platform OTT’nin özellikleri, dinamizmi, açıklığı, iş modelleri, aygıt erişimi ve kişiselleştirilmesiyle, ödemeli televizyonun (Pay-TV) ölçeklenebilirlik ve güvenilirliğini bir araya getiriyor. İzleyicilere her türlü aygıt üzerinde kişiselleştirilmiş canlı ve isteğe bağlı TV deneyimi sunmaya imkan yaratıyor. IP dağıtımlı TV’de yeni bir ölçüt oluşturan Kaltura’nın %99.999 kullanılabilirlik oranı, kesintisiz izlemeyi garantiliyor. Kaltura doğrudan tüketiciye hizmet başlatan bir medya şirketi veya yayıncıya, veya buluta dönüşüm yolculuğundaki bir ödemeli TV hizmet sağlayıcıya yardımcı oluyor. 

Kaltura TV Platform tüm bulut TV gereksinimleri için eksiksiz bir çözüm. Yapılandırılabilen modüller, ürünler, adaptörler, API’ler içeriyor ve iki hizmet katmanından oluşuyor. Üstveri ve veri hizmet katmanı dört hizmet ayağı, operatör konsolundan yönetiliyor; Business, Experience, Data ve IP-Video Control. Görüntü işleme katmanı görüntüleri hazırlıyor, depoluyor ve CDN’e (içerik dağıtım ağı) aktarıyor. Kaltura TV Platform tamamen modüler ve üçüncü firmaların hizmetleriyle kolayca bütünleşiyor. Çözüm ortaklarının önceden bütünleştirilmiş elliden fazla çözümünden seçim yapılarak özel tasarım TV hizmeti oluşturulabiliyor; bulut altyapısı, içerik çekim ve hazırlık, CDN ağları, analiz, reklam ağ bütünleşmesi, ödeme geçit yolları ve son kullanıcı uygulamaları. 

Business

Kaltura TV Platform endüstrinin en ileri TV reklam özelliklerini sunuyor. TV hizmetlerinin her yönüyle denetlenmesine izin veriyor; içerik paketleri, ücretlendirme, indirimler, kuponlar, tamamı birden fazla para biriminde. Doğrusal, canlı etkinlikleri, PPV, EST, SVOD ve TVOD hizmetlerini destekliyor. Platform sayesinde izleyiciler istediklerini ön ödemeli, portföy tabanlı, sonradan ödemeli veya CSR tabanlı olarak hızla ve kolayca satın alabiliyorlar. 

Data

Her tıklama hizmetleri zenginleştirmek ve kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek için izleyici davranışı hakkında bilgi veriyor. Kaltura TV Platform verileri anlamlı eylemlere dönüştürerek daha iyi işletme çıktıları sağlıyor. Kişiselleştirilmiş önerilerle kullanıcının ilgisini arttıracak bir kullanıcı arayüzü yaratmak için iş istihbarat (BI) araçları ve zengin üstveriler kullanıyor. İzleyici alışkanlıkları, konumu ve demografik yapıya göre promosyonlar tasarlanırken, uluslararası gizlilik yönetmeliklerine uygun kalmaya devam edilebiliyor. 

Experience

Aboneler kişiye özel izleme deneyimi, zengin içeriklerin keşfedilmesi ve aygıtlar arasında kesintisiz geçişin keyfini yaşıyorlar. Kullanıcılar sevdikleri içeriği seçip ilgili içerik izlenebilir duruma geldiğinde bildirimler bile alabiliyorlar. Kaltura önde gelen tasarım firmaları ve uygulama geliştiriciler ile işbirliği içinde geliştirilen geniş ön uç uygulamalarıyla her kullanıcının deneyiminin görünümü ve hissi üzerinde eksiksiz denetim sunuyor. Platform mobil, masaüstü, akıllı TV, Android TV, Apple TV ve STB dahil tüm aygıtları destekliyor. 

IP Video Control

Kaltura görüntü iş akışı üzerindeki denetimi yükseltmek için bir dizi görüntü planlama hizmeti sunuyor. Uçtan uca cDVR planlama ve programlama çözümü, Broadpeak ve Harmonic firmalarından endüstri standardında kaydedici arabirimleri tabanlı. Aygıta bağımlı kayıt politikalarını destekliyor ve çoklu paraya çevirme seçeneği sunuyor. Kullanıcıların esnek kayıt seçeneklerine ve gerekirse ek kapasite satın alabilme yeteneğine sahip olmalarını garantiliyor. Kullanıcılar istemci uygulaması içerisindeki kayıtlara her yerden erişebiliyorlar ve kayıtları otomatik silinmeye karşı koruyabiliyorlar. 

cDVR scheduler: Kaltura cDVR programlayıcı özellikleri arasında paylaşımlı kopya çözümü, programlama politikalarının kaydı, değişken uzunlukta yakalama tamponu, her türlü aygıttan kayıt, ev sakinlerince paylaşılan kotalar ve varlıklar, çeşitli paraya çevirme seçenekleri, verimli bellek yönetimi, kararlılık ve gerçek zamanda güncellik var. 

Multi DRM: Kaltura çevrim içi ve çevrim dışı oynatım için coğrafi bloklama ve yayın kesinti alanları dahil içerik dağıtımı üzerinde güvenlik denetimini garantiliyor. Ev halkının kullanıcı yetkilendirmesini ve aynı anda izleyebilecek aygıt sayısını yönetiyor. Google Widevine, Apple FairPlay, Microsoft PlayReady ve Smooth Streaming destekleniyor.

Görüntü işleme

Kaltura VoD, canlı ve zaman kaydırmalı TV yayın çekimleri, içerik işleme, şifreleme, paketleme ve dağıtım için eksiksiz içerik hazırlama hizmetleri sunuyor. Yetenekleri önceden bütünleştirilen üçüncü firma araçlarıyla zenginleştirildi. Platformun esnekliği, filmler, TV dizileri, klipler gibi çoklu VoD varlık tiplerini yaratmak dahil, kütüphane ve EPG için üstveri belirleme ve yönetmeyi kolaylaştırıyor. EPG ve VoD kütüphanesi için üstveri kayıt hizmetleri, canlı/EPG için XMLTV ve VoD için ADI 1.1 gibi standart formatları destekliyor. 


Ürün Kaltura TV Platform Bulut TV Çözümü
Marka Kaltura
Firma Aviteng
Telefon 0212 549 99 92
Web www.aviteng.com