Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > TVU Networks TVU Partyline Bulut Video Konferans Çözümü
TVU Networks TVU Partyline Bulut Video Konferans Çözümü
20.12.2020 17:18

TVU Partyline farklı yerlerdeki ekip üyeleri, sunucu ve katkıda bulunan izleyiciler için gerçek zamanda bulut tabanlı, yayın kalitesinde sanal etkileşim sağlıyor. TVU Partyline sanal basın konferansları ve online medya brifingleri için ideal bir çözüm.

Yayın medyası için sanal basın konferansları

Dünyanın her yerinden yapım ekiplerini, sunucuları ve konukları canlı yapımlarda etkileşim, tartışma, denetim ve katılım için sanki fiziksel olarak stüdyoda yan yana oturuyormuş gibi bir araya getiren TVU Partyline, sanal veya online basın konferanslarına ev sahipliği yapmak isteyen herkes için ideal bir çözüm.

Canlı oturuma kolayca katılım

Çoğu sanal konferans platformunda olduğu gibi, canlı programlara konukları ve hayranları davet etmek kolay. Konuklar ev sahibinin sağladığı toplantı ID’sini veya linki kullanarak herhangi bir tarayıcıdan ya da TVU Anywhere mobil uygulaması olan her türlü akıllı telefondan konferansa katılabiliyorlar.

TVU ekosistemiyle bütünleşme

TVU Partyline birçok TVU çözümüyle çalışabilen bir gerçek zamanlı etkileşimli katman (Real Time Interactive Layer - RTIL). Yayın kalitesinde görüntü ve sesi garantilemek için TVU’nun patentli IS+ iletim protokolünü kullanıyor ve katılımcı sayısı kaç olursa olsun halka açık internet üzerinde bir TVU Partyline oturumu boyunca sinyalin bozulmaya uğramamasını sağlıyor. 

Kolay katılımcı yönetimi

Doğru ses/görüntü kurulumu için katılımcılar farklı odalara ayrılıp önceden tanımlanan değişkenlerle farklı profil özellikleri atanabiliyor. Ekip (sol kanal) ile sunucular (stereo) ayrılıyor. TVU Producer bulut yapım platformuyla harici katılımcıları canlı programa eklemeden önce görüntülemek çok kolay. 

Uzaktan yapıma yönelik tasarım

Sanal basın konferansının tarafları artık neyin yapılmakta olduğunu tahmin etmeye ihtiyaçları yok. 

Yapım yönetim özellikleri

Canlı yapım gereksinimleri için tasarlanan TVU Partyline, denetim ve yönetim sağlıyor.

  • Herhangi bir ek IFB kanalı gerektirmeden yapımcı ile sunucu arasında özel haberleşmeyi açma ve kapatma
  • Etkin bir yapım için konuktan ve yapım ekibinden gelen konuşmalar arasında ses ayrımı

Otomatik mix-minus yankı giderme

Mix-minus sinyali uzaktaki sunuculara program çıkışının üzerinde geri gönderilerek uzak yerlerle üst düzey iletişim ve etkileşim sağlanabiliyor. Mix-minus kulaklıklar olmadan bile konferans hattında yankı veya eko olmamasını garantiliyor ve program çıkışının son hali gerçek zamanda görülebiliyor.

Kullanıcının ürettiği içeriği sunarak ilgiyi arttırma

Patentli IS+ teknolojisi aynı anda birden fazla platforma anında dağıtım için yayın kalitesinde sinyallerin kesintisiz olarak TVU Transceiver, TVU Grid veya TVU Producer bulut tabanlı yapım platformuna iletilmelerini sağlıyor. 

Canlı programlar tek tıklamayla TV, sosyal medya, içerik dağıtım ağları (CDN) ve web sitelerinde güvenli bir şekilde paylaşılabiliyor. SDI, NDI, SRT ve SMPTE 2110 gibi başlıca tüm medya iş akışları destekleniyor.

Geleneksel yayın ve akışın ötesi

En yüksek kalitede programların anında veya sırayla dağıtılmasını içeren canlı yayın, yapım ekibinin dünyanın her yerinden gerçek zamanda birbirleriyle haberleşmesini ve koordine olmasını gerektiriyor. Bu yüksek beklentiler canlı yayın ve internet akışı dışında daha geniş çeşitlilikte uygulamalardan yararlanmayı getiriyor.

IS+ iletimi

TVU Partyline kaç katılımcı olursa olsun oturum boyunca sinyalin hatasız devam etmesi ve yüksek kaliteli HD görüntüleri garantilemek için TVU’nun patentli IS+ iletim protokolünü kullanıyor. IS+ geleneksel medya ve yeni medya iş akışlarının gereksinimlerini karşılamak için 4K ve 5G sinyaller dahil her türlü görüntü sinyalini destekliyor. Patentli Inverse StatMux (istatistiksel çoğullama) iletim algoritması, iletim sırasında mümkün olan en az gecikmeyle en yüksek kalitede görüntüyü garantilemek için her türlü potansiyel dağıtım sorununu ortadan kaldırıyor. 


Ürün TVU Partyline Bulut Video Konferans Çözümü
Marka TVU Networks
Firma Alen Elektronik
Telefon 0212 363 04 04
Web www.alen.com.tr