Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Telestream Lightspeed G8 Güçlü, Çok Yönlü Ve Çevre Dostu Sunucu
Telestream Lightspeed G8 Güçlü, Çok Yönlü Ve Çevre Dostu Sunucu
29.04.2021 11:17

Görüntü yapımı ve dağıtımı için iş akışı otomasyonu, medya işleme, kalite takip, test ve ölçüm çözümleri sağlayıcı Telestream, üst düzey Lightspeed G8 sunucusuyla medya işleme sunucusu teknolojisinde önemli bir ilerlemeyi duyurdu.

Telestream yıllar önce Vantage iş akışları için çok yüksek CPU hızlandırma sunan Lightspeed K80 ile medya sunucuları alanında çıtayı yükseltmişti. Şimdi de K80 ömrünü tamamlamak üzereyken birçok açıdan üstün bir sunucu sistemi tasarladı. K80 gibi Lightspeed G8 de tek RU boyutlu bir sunucu, ama birçok medya uygulamasında yüzde seksene kadar daha hızlı çift GPU ve tamamen yeni bir CPU içeriyor. Ayrıca birçok kullanım durumunda önceki modelinin yarısından az güç tüketiyor. 

Vantage Media Processing Platform iş akışlarını optimize etmek için özel olarak tasarlanan Lightspeed G8, birçok ölçekte ve boyutta tesis içi kurumsal medya işleme için ideal bir çözüm. Sunucunun hızlandırılmış kod dönüştürme yazılımı, büyük yapım ve dağıtım iş akışları üzerinde en kısa sürede otomatik içerik birleştirme sağlıyor. 

Lightspeed G8 standart olarak dört adet 10 Gbps ağ portlu olarak teslim ediliyor. Daha önceki Lightspeed sunuculardakinin iki katı sayıda port olması, özellikle 40 Gbps hız elde etmek için portlar grup olarak birlikte kullanılırken daha hızlı dosya aktarım hızları sağlıyor. 

Lightspeed G8 çevresel farkındalık özellikleri taşıyor. Sistem tasarımı çok daha az soğutma gerektirerek enerji maliyetlerinde maddi tasarruf sağlıyor ve kullanıcılar tesis mekânlarındaki klima kapasitesini arttırmak zorunda kalmayabiliyorlar.

Sunucudaki 10 adet sürücü genişletme yuvasından (Expansion Drive Bays) kullanıma açık yedisi pahalı harici bellek çözümlerine olan gereği azaltıyor, daha fazla UHD ve HFDR yapım için çözümü geleceğe hazır hale getiriyor ve sistem yedekliği için bir RAID OS opsiyonu sunuyor. Kolay kullanım hedeflenerek tasarlanan Lightspeed G8, derinliği daha az bir kasanın içerisinde, küçük tasarımlı bir sunucu. Yan tarafındaki bir ray yuvası var ve rafta derinliği fazla değil. Lightspeed G8 sunucunun ön tarafa bakan USB portları, rutin bakımları kolaylaştırıyor.


Ürün Lightspeed G8 Güçlü, Çok Yönlü Ve Çevre Dostu Sunucu
Marka Telestream
Firma Bilgipark
Telefon 0212 283 54 39
Web www.bilgipark.tv