Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Apantac Ağ Arabirimli PTZ Kamera
Apantac Ağ Arabirimli PTZ Kamera
20.06.2021 09:42

Çoklu görüntüleyiciler, görüntü duvarları, uzatma ve sinyal işleme çözümleri üreten Apantac, NDI (Network Device Interface) kullanılan profesyonel video ve internet görüntü akış uygulamalarına yönelik yeni PTZ (pan – tilt – zoom) kamerasını sunuyor. Apantac standart bir Ethernet yerel alan ağına bağlı aygıtlar ve diğer NDI yetenekli uygulamalar tarafından bir kaynak olarak tanınabilmesi için yeni 1080P PTZ kamerasının içerisine NDI arabirimi bütünleştirdi. Böylece sektörün en geniş IP ürünler ekosistemine v e IP tabanlı müşteri akışları sağlayan ve sayıları gittikçe artan firmalar arasına katıldı.

Bir Vizrt Group markası olan NDI, pahalı doğrudan bağlantılara, kablo döşemelerine, altyapı yükseltmelerine olan gerekliliği ortadan kaldırarak, her kaynağı anında ağın üzerindeki her yerden erişilebilen bir hedefe dönüştüren, ağ üzerinde görüntü ve ses kaynaklarının çift yönlü paylaşılmasını sağlayan, telifsiz bir teknoloji.

1080P kaliteye kadar görüntüleri yakalamak için tasarlanan Apantac AP-1080P-PTZ-20x (NDI),3G SDI, HDMI 3.0 ve IP kod çözme üzerinden HD görüntü sunuyor. Bu kameranın desteklediği format çeşitliliği, eğitim, topluluk ve kurumsal uygulamalar için ideal. NDI protokolünü kullanarak iletişim kuruyor ve zaten var olan IP LAN altyapısı üzerinde canlı görüntülere erişilip çift yönlü dağıtılmalarını sağlıyor. Çoğu video konferans ve diğer yazılım uygulamalarıyla da kusursuz bütünleşiyor.

Tipik bir uygulamada bir SDI veya HDMI kamera görüntü sinyali bir NDI akışına çevrilebiliyor ve ağ üzerinden gönderilebiliyor, ve tersine bir NDI görüntü sinyali de bir SDI veya HDMI görüntü çıkışına çevrilip bir monitöre takılabiliyor.

Apantac ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilirsiniz.