Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AJA Ki Pro GO Çok Kanallı H.264 Kaydedici
AJA Ki Pro GO Çok Kanallı H.264 Kaydedici
18.10.2021 10:03

Portatif çok kanallı H.264 kaydedici Ki Pro GO, yedekli kayıt yetenekleriyle piyasada yaygın satılan standart USB sürücülere 4 kanallı aynı anda HD ve SD kayıt imkânı sunuyor ve yeni v3.0 aygıt yazılımıyla artık ağ bellek deposuna da kaydedebiliyor.

Esnek kanal atamalarına izin veren 4x 3G-SDI ve 4x HDMI dijital görüntü girişleri, kamera ve DSLR dahil en son görüntü kaynaklarına bağlantılar sağlıyor. Ki Pro GO’nun girişi kare senkronlama işlemi yaptığı için, gelen görüntü kaynaklarının genlock senkronizasyonu gerekmiyor. AJA’nın her girişte geçmeli taramayı yüksek kalitede ayrıştırması (de-interlace) sayesinde geçmeli taramalı (interlaced) girişlerden progresif kayıtlar yapılabiliyor. Yüksek kaliteli 2 kanallı gömülü (embedded) ses veya dengeli XLR analog ses, istenen kayıt kanalına atanabiliyor. Multi-Channel Matrix Monitoring özelliği sayesinde birden fazla görüntü kanalı herhangi bir tek HDMI veya SDI ekranda izlenebiliyor, ve Enhanced Super Out çıkış işlevi SDI ve HDMI monitör çıkışları üzerine zaman kodu, medya durumu ve ses ölçüm göstergesi bindirme imkânı sunuyor.

İster portatif, ister yarım aygıt rafı genişlik, 2RU yüksekliğiyle raf montajlı kullanılabilecek biçimde tasarlanan Ki Pro GO, her türlü ortamda çalışmaya uygun.

Bağlantılar

Ki Pro GO’nun arka panelindeki görüntü ve ses bağlantıları, tek bir HD ekran üzerinde çok kanallı izleme için Matrix Monitoring dahil ayrı SDI ve HDMI izlemeli 4x 3G-SDI ve 4x HDMI giriş sunuyor. XLR Analog Audio girişi, master kaynaklardan ve mikserlerden ses kaydı için Mic, Line ve Phantom Power sunuyor. HDMI ve 2 kanallı gömülü ses veya XLR analog girişleri, her kayıt kanalına kolayca atanabiliyor. Alternatif olarak, ikinci Analog Audio girişi bir LTC girişi olarak kullanılabiliyor.

Ki Pro GO’nun ön tarafındaki dört adet USB portu standart USB sürücüler kullanılarak erişilmesi kolay kayıt ortamı sağlarken, arka tarafında da beşinci bir USB portu var. 

Dört adet 3G-SDI çıkışı, yönlendiriciler, resim masaları, diğer Ki Pro’lar gibi çok çeşitli aygıtlara bağlantı için sinyal geçişini garantiliyor.

H.264 kodlama

Ki Pro GO kayıtlarda her kanal için bağımsız kalite ayarlarına imkân veriyor. İş tedarik gereksinimleri veya dosyanın internet oynatım akışı için ayrılan bant genişliğine bağlı olarak, 25Mbps’a kadar hızlara izin veren beş VBR kayıt ayarından biri seçilebiliyor.

Low: Televizyon konuşmaları, konferans yedeklemeleri, güvenlik kayıtları ve diğer uygulamalar için kullanışlı. 

Med-Low: Orta-düşük kalite.

Medium: Daha ayrıntılı ve daha karmaşık içerikler için ideal. 

Med-High: Orta-yüksek kalite.

High: Spor veya konser gibi canlı etkinlik senaryolarında hızlı hareket eden, çok ayrıntılı içerikler için uygun. 


Ürün Ki Pro GO Çok Kanallı H.264 Kaydedici
Marka AJA
Firma Baran Bilişim
Telefon 0212 343 13 68
Web www.baranbilisim.com.tr