Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Roland V-02HD MK II İnternet Yayını Görüntü Mikseri
Roland V-02HD MK II İnternet Yayını Görüntü Mikseri
18.10.2021 10:08

İnternette görüntü akışı yayınına yönelik sade ve uygun fiyatlı V-02HD MK II mikseri, bilgisayar tabanlı canlı görüntü akışlarına yüksek yapım değerleri getiriyor. Küçük boyutlu ve kolay kullanımlı V-02HD MK II, kullanıcılara iki adet yüksek kaliteli HDMI kameraya bağlanma, aralarında geçiş yapma, ve sinyallerini USB-C üzerinden istedikleri bir görüntü akış platformuna gönderme imkânı veriyor. Ayrıca özel amaçlı girişler ve HDMI yoluyla ses kaynaklarını mikslemek, görüntü efektleri ve geçişler uygulamak da mümkün.

Sohbet programlarından canlı sunumlara ve sanat performanslarına kadar, HDMI çıkışını destekleyen kameralar canlı internet yayınlarındaki görüntü kalitesini yükseltecek ve izleyicilerin daha fazla ilgisini çekecek. Bütün web kameralarından daha iyi lenslere sahipler ve mükemmel çekimi kadrajlayabilmek için çoğunun zoom özelliği var. Kullanıcılar V-02HD MK II miksere iki adede kadar kamera bağlayabiliyor ve ileri Roland teknolojisi birden fazla web kamerası ve HDMI – USB kodlayıcı adaptörleriyle yaşanan USB sorunlarını ortadan kaldırarak tüm ayrıntıları hallediyor. Bilgisayarlar, mobil aygıtlar, oyun konsolları gibi HDMI çıkışlı diğer aygıtlar da destekleniyor.

Sezgisel kontrol düzeni ve T-Bar fader içeren V-02HD MK II ile çalışmak kolay. “Tak-çalıştır” tarzı USB bağlantısı, Facebook, YouTube, Twitch, Zoom gibi popüler platformlarla anında canlı görüntü akışı yapmaya veya OBS Studio, Streamlabs OBS, StreamYard, Restream gibi gelişmiş iş akışlarına hazır.

V-02HD MK II mikser, Roland’ın efsanevi ses kalitesine ve denetimine sahip, 10 kanallı bir dijital ses mikseri de içeriyor. 3.5mm jaklı iki adet ses girişinden her biri, birer mikrofonu (fişinin şebeke gerilimine takılması gereken yaka mikrofonları dahil), bir akıllı telefondan, mikserden veya başka aygıtlardan gelen stereo sesi destekliyor. Kullanıcılar kameralara bağlı mikrofonlar gibi HDMI kaynaklarından gelen gömülü stereo sesleri de miksleyebiliyorlar.

V-02HD MK II mikserin iki adet opsiyonel BOSS ayak pedalıyla eller serbest denetlenebilme özelliği, görüntü akış yayınları sırasında performans veya sunum yapan yaratıcı sanatçılar için kullanışlı. Göze çarpmayan bir kamera dışı pedal ile kamera açıları arasında geçiş yapmak, durağan bir resim kesme, sahne düzenleri arasında geçişler, resim içinde resim (PiP) pencerelerini soldurup kaybetmek gibi işlemler yapmak mümkün. 

V-02HD MK II ambalajından çıkar çıkmaz kameralar arasında geçiş yapmak, görüntü ve ses kaynaklarına temel ayarlar yapmaya hazır. Fakat daha derine inmek isteyen kullanıcılar için keşfedilecek ileri özellikler ve kişisel düzenlemeler var. Bir HDMI monitöre bağlanıldığında geniş ses ve görüntü efektlerini, ayak pedalı özellik atamalarını ayarlamak için bir ekran sağlanıyor. Roland’ın ücretsiz uzaktan kumanda uygulaması ile kullanıcılar kendi iPad veya bilgisayarlarında V-02HD MK II mikseri sezgisel bir grafik arayüz aracılığıyla kullanabiliyorlar. Bu yılın ilerleyen aylarında macOS ve Windows için de kumanda uygulamaları çıkacak.

V-02HD MK II satın alınması, belli Roland resim seçme masası donanımları için güçlü bir görüntü ve medya genişletme çözümü olan yeni Roland AeroCaster Switcher for iPad’e ücretsiz erişim de sağlıyor. Kullanıcılar bu benzersiz uygulamayla beş adede kadar aygıttan (akıllı telefon ve tablet kameralar, bilgisayarlar ve mobil aygıtlardan ekran paylaşımları dahil) gelen sinyaller arasında geçişler yapabiliyor, ardından V-02HD MK II veya HDMI çıkışlı başka bir desteklenen Roland geçiş cihazına birleşik bir program sinyali çıkışı verebiliyorlar.

  • Görüntü işleme: 4:4:4 (Y/Pb/Pr), 10-bit
  • Giriş konektörleri: 
    • INPUT 1--2: HDMI Type A x 2
    • HDCP desteği
    • Çoklu format desteği
  • Çıkış konektörleri: 
    • PROGRAM OUT: HDMI Type A
    • PREVIEW OUT: HDMI Type A
    • HDCP desteği
    • Çoklu format desteği
  • USB STREAM:USB Type-C 

Ürün V-02HD MK II İnternet Yayını Görüntü Mikseri
Marka Roland 
Firma Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr