Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Celebro Küresel Stüdyo Projesi İçin Quicklink ST500 Aldı
Celebro Küresel Stüdyo Projesi İçin Quicklink ST500 Aldı
25.10.2021 16:04

Dünyanın en iyi bilinen yayıncılarına canlı TV hizmetleri sağlayan Celebro Media, yeni küresel stüdyo projesi için Quicklink ile işbirliği yaptı. Quicklink ST500 (Studio-in-a-box) çözümü, Celebro’nun dünyaya yayılan televizyon stüdyolarına yüksek kaliteli görüntü toplama olanakları kazandırmak için tercih edildi.

Bu küresel stüdyo projesinin bir parçası olarak Celebro önümüzdeki iki yıl içerisinde 80 yeni televizyon stüdyosu açmayı planlıyor. Bunlar Londra, Washington D.C. ve Los Angeles’taki çok daha büyük ve son teknolojilerle donatılmış tesisleri tamamlayacaklar. Proje Miami ve New York ile başladı, yakında Paris, Brüksel ve Moskova ile devam edecek. Bütün bu kentlerde Celebro, Media Washington D.C. veya Londra’daki master denetim odalarına (MCR) katkıları kolaylaştırmak için  Quicklink ST500 stüdyo çözümünü seçti. 

ST500 (Studio-in-a-box) istenen uzak yerden verimli ve kolay denetlenebilen, dahili aydınlatma ve kameralı, küçük boyutlu bir ünite. En yüksek kalitede, doğru kadrajlı yayın içeriklerin alınmasını garantilemek için, kamera, ışıklar ve ses Quicklink Manager Portal kullanılarak bir Chrome web tarayıcıdan denetlenebiliyor. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.