Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AWS Elemental MediaLive Görüntü İşleme Hizmeti
AWS Elemental MediaLive Görüntü İşleme Hizmeti
22.11.2021 11:59

AWS Elemental MediaLive, yayın düzeyinde bir canlı görüntü işleme hizmeti. Klasik yayın televizyonlarına ve internete bağlı televizyonlar, tabletler, akıllı telefonlar ve set üstü kutular gibi çok ekranlı cihazlara iletilmek üzere yüksek kaliteli görüntü akışları yaratmanıza olanak tanır. Hizmet, canlı video akışlarınızı gerçek zamanlı olarak kodlayarak, büyük boyutlu bir canlı video kaynağını alıp izleyicilere dağıtım için daha küçük sürümlere sıkıştırarak çalışır. AWS Elemental MediaLive ile gelişmiş yayın özellikleri, yüksek kullanılabilirlik ve “kullandıkça öde” fiyatlandırmasıyla hem canlı etkinlikler hem de 7/24 kanallar için akışları kolayca oluşturup ayarlayabilirsiniz. AWS Elemental MediaLive, yayın düzeyinde video işleme altyapısı oluşturma ve çalıştırmanın karmaşıklığını yaşamadan, izleyicileriniz için etkileyici canlı video deneyimleri oluşturmaya odaklanmanıza olanak tanır.

AVANTAJLAR

Kolay kurulum ve yönetim

AWS Elemental MediaLive, görüntü kodlama için kullanılan tüm altyapının sağlanmasını ve yönetimini otomatik hale getirerek, basit bir canlı kanalı dakikalar içinde kurmanıza olanak tanır. Hizmet, kaynakları şeffaf bir şekilde sağlar ve canlı bir video akışını desteklemek için gereken tüm ölçeklendirme, arızada yedeğe geçme, izleme ve raporlamayı yönetir. Bu, kodlama altyapınıza değil, canlı içeriğinize odaklanmanızı sağlar. Canlı video kaynağınızı MediaLive’a bağlamayı kolaylaştıran bir tesis içi cihaz olan AWS Elemental Link’i de kullanabilirsiniz.

Her an kullanılabilir

AWS Elemental MediaLive, dahili güvenilirlik ve esneklik sağlar. Hizmet, birden fazla Erişilebilirlik Alanında kaynakları şeffaf bir şekilde yönetir ve canlı kanalları kesintiye uğratmadan olası sorunların tespit edilip çözülmesi için otomatik olarak durumlarını izler. AWS Elemental MediaLive ile, içeriğin işlendiği saatlere dayalı basit bir “kullandıkça öde” modeliyle, tipik olarak yayın iş yüklerinde kullanılan altyapıların güvenilirliğini aşabilirsiniz.


Nasıl çalışır?



AWS Elemental MediaLive, herkes için yayın kalitesinde canlı video akışı oluşturmayı kolaylaştırır. Hizmet, istatistiksel çoğullama, reklam işaretçisi desteği, ses normalleştirme ve Dolby ses dahil ses özellikleri ve çoklu altyazı standartları gibi gelişmiş yetenekler için destek içerir. MediaLive, AWS Elemental MediaConnect ile yerel olarak çalışır ve canlı kanallara giriş olarak kullanılacak güvenli ve güvenilir görüntü aktarımı sağlar.ayın düzeyinde yetenekler

Artan verimlilik ve düşük maliyet

AWS Elemental MediaLive ile, kodlama altyapısına önceden yatırım yapmadan ve fiziksel kaynakları yönetmeye ayrılması gereken operasyonel ek yük olmadan, hizmet için yalnızca kullandığınız kadar ödeme yaparsınız. AWS Elemental MediaLive için fiyatlandırma, içeriğin işlendiği ve teslim edildiği saatlere dayalı, basit bir model kullanır.

AWS Elemental Link kodlayıcı aygıtlar 

AWS Elemental Link kodlama cihazları, kamera veya görüntü yapım donanımı gibi canlı bir video kaynağını AWS Elemental MediaLive’a bağlar. Kullanım durumunuza bağlı olarak iki farklı Link cihazı var: yüksek tanımlı (HD) görüntü için Link HD ve ultra yüksek tanımlı (UHD) görüntü için Link UHD. Bağlantı cihazları, izleyicilere dağıtılmak üzere videoyu MediaLive’a güvenli ve güvenilir bir şekilde aktarmak için yapılandırma gerektirmeyen, uygun maliyetli bir yol sunar. Bir cihazı kullanmak için onu elektriğe, Ethernet’e ve bir video kaynağına bağlamanız yeterli. Ardından, AWS Management Console’a erişiminiz olan her yerden cihazlarınızı kontrol eder ve izlersiniz. AWS Elemental Link, şirket içinde çalıştırmanız gereken donanımın maliyetini ve karmaşıklığını azaltırken, canlı görüntü akışlarınızın kalitesini ve güvenilirliğini arttırır.


Ürün Elemental MediaLive Görüntü İşleme Hizmeti
Marka AWS
Firma Baran Bilişim
Telefon 0212 343 13 68
Web www.baranbilisim.com.tr