Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Rycote HC-15 ve HC-22 Shotgun Mikrofonlar
Rycote HC-15 ve HC-22 Shotgun Mikrofonlar
22.11.2021 12:05

Profesyonel HC-15 ve HC-22 shotgun mikrofonlar, kusursuz ses ile endüstrideki en düşük iç gürültü düzeylerinden birini buluşturuyor.

Rycote, elli yılı aşkın zamandır sektörün önde giden mikrofon süngerleri, darbe emici yuvalar ve diğer aksesuarlar tasarlama ve üretme yolunda ses teknolojileri uzmanlığını geliştiriyor. Kapasitiften yaka mikrofonlarına kadar birçok kategoride mikrofon aksesuarı Rycote tarafından yaratıldı veya geliştirildi. Şirket dünyanın önde gelen mikrofon üreticilerine özel kitler tasarlıyor. Rycote’nin şimdiye dek tek yapmadığı şey, kendi yüksek kaliteli profesyonel mikrofonlarını tasarlayıp üretmekti.

Yeni ürünler

HC-15: Kısa Shotgun mikrofon 

HC-22: Shotgun mikrofon 

Sade tasarım, uygun fiyat

HC-15 ve HC-22 yüksek kaliteli hiperkardioid shotgun mikrofonlar. Her ikisi de birçok daha pahalı profesyonel mikrofonunkine eşit ya da daha yüksek performans sunarken, her fiyatta aynı boy shotgun mikrofondan daha düşük bir iç gürültü düzeyine sahip. 

Küçük pakette gönderim 

HC mikrofonlar, mikrofon mandalları, köpükler, diğer aksesuarlar olmadan, tek bir kutu içerisinde gönderiliyor. Rycote maliyetleri düşürmek için paketleme ve kargo maliyetlerini azaltmaya karar verdi. Müşterilerden uyumlu Rycote köpükleri, mikrofon süngerlerini, darbe önleyici yuvaları ve diğer aksesuarları, kendilerine yakın satış noktalarından almalarını rica ediyor.

Yeni mikrofonlar şirket bünyesinde tasarlandı ve Birleşik Krallık’taki Rycote fabrikasında üretildi. Bu sayede diğer Rycote ürünleri için kullandığı mevcut üretim ve test kaynaklarından yararlandı. Bu sayede firmanın üretim yatırımı maliyeti, sıfırdan mikrofon üretmeye başlamak kadar yüksek olmadı. Bunun yanı sıra modüler malzeme ve bileşen tasarımı, iki adet hiperkardioid mikrofonu etkin maliyetle üremesine imkân verdi. 

Ses

Mikrofonlar kaydedilmekte olanın kusursuz bir yansımasını yeniden üretiyor. Rycote bu mikrofonların sese biraz ek sıcaklık kattığını düşünüyor. Bu sıcaklık kulaktan kulağa değişken, ama firma ne fazla sıcak ne de steril olduğunu; ortalarda bir yerde bulunduklarını ifade ediyor.

Yeni HC shotgun mikrofonlar canlı yayın, ses tasarımı, ENG, televizyon, sinema ve sahada kayıt uygulamalarında kullanılabiliyor.


Ürün HC-15 ve HC-22 Shotgun Mikrofonlar
Marka Rycote
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com