Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Austrian Audio PG16 Pro Gaming ve PB17 Professional Business Headset’ler
Austrian Audio PG16 Pro Gaming ve PB17 Professional Business Headset’ler
22.02.2022 12:15

Austrian Audio, piyasada beğenilen profesyonel ses kalitesini PG16 Pro Gaming Headset ile oyun pazarına taşıyor ve PB17 Professional Business Headset ile iş dünyasındaki profesyonellerin artan ihtiyaçlarını karşılıyor. Oyun meraklıları artık tasarımcıların amaçladığı gibi kristal netliğinde, yüksek çözünürlüklü profesyonel ses ve en sessiz ayrıntıları bile hassas bir şekilde yakalamak için mükemmel üç boyutlu mekân kapsama ile oyunların seslerini duyabilirler. İş dünyasının profesyonelleri, PB17 arkası kapalı kulaklıkların sonik ayrıntılarını, olağanüstü konuşma anlaşılırlığını ve yorulmadan dinleme rahatlığını yaşayacaklar.

Hem PB17 hem de PG16 headset’ler, olağanüstü yüksek tanımlı ses için son derece beğenilen Hi-X65, Hi-X55 ve Hi-X50 profesyonel ses kulaklıklarıyla aynı teknolojiyi paylaşır. 44 mm Hi-X sürücüleri, en iyi oyun deneyimi için sıfır gecikme ile 12 Hz’den 24 KHz’e kadar duyulabilen tüm sonik frekans spektrumunun röprodüksiyonunu kusursuz bir şekilde gerçekleştirir.

PG16, sağlam ve katlanabilir donanım tasarımı açısından en oyun dünyasının yüksek taleplerini karşılar: kafa bandının ve menteşelerin sağlam metal yapısı, maksimum sabit duruş ve son derece uzun süreli dayanıklılık sağlar. Özel “yavaş tutma” hafızalı köpükten yapılmış yumuşak kulak yastıkları ve sadece 265 gramlık düşük ağırlık, uzun oyun seanslarında bile optimum kullanım rahatlığı sağlar. Olağanüstü yalıtıma sahip kapalı tasarım, ortam gürültüsünü etkili bir şekilde ortadan kaldırır, böylece tamamen oyuna konsantre olunabilir.

PG16 ve PB17, sesi kesinti, dalgalanma veya boğukluk olmadan ekibe ileten, profesyonel kalitede bir mikrofon ile donatıldı. Çalışma arkadaşları tarafından duyulmak istenmiyorsa, “Lift to Mute” mekanizmasın kullanılarak mikrofonun sesi kapatılabilir.

PB17 çok yönlü olup, genel medya, müzik ve dinlenme için aynı derecede uygun, profesyonel bir ofis ve iş aracı. PB17’nin kapalı tasarımı, seslerin dışarıdan girmesini veya dışarı kaçmasını önler; çevreden rahatsız olmadan arama yapabilir ve tamamen konuşmaya konsantre olunabilir. Ek olarak, PB17, karşınızdakinin de sizin onları duyduğunuz kadar net duyması için yüksek kaliteli bir boom mikrofon ile donatıldı. Mikrofonun sesi basitçe yukarı çevrilerek kapatılabilir. PB17 sadece birkaç basit adımda katlanabilir ve kolay taşıma için verilen taşıma çantasına güvenli bir şekilde yerleştirilebilir.

Opsiyonel olarak, zenginleştirilmiş bir oyun deneyimi ve rekabet avantajı için dinamik 7.1 surround ses için New Audio Technology’den gelen Spatial Sound Card yazılımını kullanabilirsiniz.

Her iki kulaklık da 3,5 mm jak fişli 1,4 metre uzunluğunda bağlantı kablosuyla bağlanır. Cihazınızda uygun bir soket yoksa, verilen USB adaptörünü kullanmanız yeterli. Kablo çıkarılabilir ve bir arıza durumunda veya cihazlarınız için daha uzun bir kabloya ihtiyacınız olduğunda hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir.

Avusturya’da tasarlanan ve geliştirilen PG16 ve PB17, rakipsiz bir fiyat-performans oranında yüksek kaliteli malzemeler ve olağanüstü seslerle mükemmel işçilik sunar.


Ürün PG16 Pro Gaming ve PB17 Professional Business Headset’ler
Marka Austrian Audio
Firma Dore Müzik
Telefon 0212 236 57 13
Web www.do-re.com.tr