Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > FOR.A HVS-490 (HANABI) 3G/HD/SD Resim Seçici
FOR.A HVS-490 (HANABI) 3G/HD/SD Resim Seçici
21.03.2022 12:18

HVS-490 resim seçici (video switcher) HVS-2000 ile HVS-390HS masaların ana teknolojisini devam ettirirken, daha da uygun maliyetli 4K yapımların kapısını açıyor. Üstün MELite teknolojisi masanın 2 M/E donanımını 6 M/E performans sunacak şekilde yükseltiyor (opsiyonel HVS-49IO kartıyla. 4K modda 1 M/E + 1 MELite). Geçiş yeteneklerini daha da genişletmek için FLEXaKEY veya zengin özellikli 2.5D DVE atanarak, 12 adede kadar keyer elde edilebiliyor.

MELite

MELite, AUX geçişlerinin yetenekleri genişliyor. AUX veri yoluyla kullanıcılar geçişleri gerçekleştirmeden önce ön izlemelerini yapabiliyor, ve AUX üzerinde PGM ve PST ile aynı denetimin keyfine varabiliyor. İki adet MELite sağlanıyor ve opsiyonel bir HVS-49IO kart toplamı dörde çıkarıyor. Bir MELite’a FLEXaKEY atanması sistemi genişleterek, standart iki adet Full M/E’ye iki M/E eşdeğeri veri yolu katıyor ve toplamı dörde çıkarıyor. Bu 2/E masada 4-6 M/E performansı mümkün oluyor. 

HVS-490 resim seçme masası ile çalışırken tamamı aynı kontrol panelinden olmak üzere bağımsız arka plan geçişleri ve grafik geçişleri için sahne üzerindeki birden fazla monitöre istenen M/E atanabiliyor. 

FLEXaKEY

Esnek atamalar için özel FLEXaKEY keyer’lar tasarlandı. Sağlanan dört adet FLEXaKEY, Full M/E veri yollarının keyer’larından ayrı çalışıyorlar. İstenen AUX veri yolunda dört farklı FLEXaKEY’in kolayca anahtarlanması, klasik resim seçicilerin ötesinde performans veren diğer bir özellik.

HVS-49IO eklenip MELite ve FLEXaKEY kullanarak yüksek performans (4K modunda 1 M/E + 1 MELite).

DVE

Kesme, karıştırma, süpürme gibi DVE (Digital Video Effect) geçişlerinden seçim yapılabiliyor. 100 süpürme geçişi deseninden ayrıca, masa döndürme, perspektif, yeniden konumlandırma gibi 16 adet kullanışlı 2.5D DVE süpürme efekti de sunuyor. Mozaik, tonlandırma, sahte renk ve odak saptırma gibi diğer zengin efektler de var. 

Genişletilebilen girişler ve çıkışlar

Sağlanan 16 adet görüntü girişi kırka, 9 görüntü çıkışı (1 HDMI portu dahil) ise yirmi iki (2 HDMI portu dahil) adede çıkarılabiliyor. Desteklenmesi için HVS-49IO ile HVS-49EXP4K gerektiren 4K çözünürlükte 8-10 giriş ve 6-7 (2 HDMI portu dahil) çıkış var. 

Standart çoklu görüntüleyici çıkışı 

HVS-490 masanın sağladığı üç çoklu görüntüleyici çıkışı ekranından her biri, 4K 2SI modunda 16, 4K SQD modunda ise 4 adede kadar bölümlü gösterimi destekliyor. Her birinde ondan fazla ekran düzeni var. Bu sayede hem ana operatör hem de diğer kullanıcılar için en uygun izleme ortamı sağlanıyor.

Uygulamalar

Canlı sahne gösterileri

HVS-490 masanın çok güçlü özellikleri, sistemlerin hızlı ve geçici olarak kurulmalarını gerektiren canlı sahne ve etkinlik uygulamaları için ideal. Etkinlik belleği ve makro işlevleri performanslara hazırlanmayı kolaylaştırıyor. MELite çok monitörlü sahneler için çok sayıda masanın hazır bulunma gereğini ortadan kaldırarak, donanım gereksinimini azaltıyor. 

Mobil OB ve Up-Link yapım tırları

Güçlü özellikler taşıyan HVS-490, yer darlığı çekilen up-link araçları ve küçük mobil görüntü yapımları için uygun. HVS-490 canlı ve kaydedilen yapımlar için zengin işlevler sunuyor. Bütünleşik kare senkronlayıcılar ve çoklu görüntüler içeren HVS-490, tırda gereken donanım miktarını azaltabiliyor. 


Ürün HVS-490 (HANABI) 3G/HD/SD Resim Seçici
Marka FOR.A
Firma Avsistek
Telefon 0216 576 9485
Web www.avsistek.com.tr