Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > GB Labs İngiliz Ordusuna Bellek Deposu Çözümü Kurdu
GB Labs İngiliz Ordusuna Bellek Deposu Çözümü Kurdu
22.04.2022 11:13

Güçlü ve akıllı veri depolama çözümlerinde yenilikçi firmalardan olan GB Labs, Andover’daki İngiliz Ordusu Karargâhına GB Labs distribütörü AGX Holdings Ltd.tarafından kurulan güçlü ve yeni bir NAS altyapısı sağladı. Bu FastNAS kurulumu, sahadaki zaten mevcut olan bir GB Labs veri depolama ağını tamamlayarak, kapasiteyi, dinamizmi ve esnekliği arttırdı.

Yeni bellek depolama ağı, Ordu fotoğraf ekibi tarafından kullanılıyor: Ordu tasarım ekibi tarafından kullanılan mevcut bir FastNAS kümesiyle birlikte çalışıyor. Tamamen yedekli bu GB Labs kurulumu, çok sayıda eşzamanlı kullanıcıyı destekleyerek hem devam eden işler hem de arşiv için son derece güvenli bir veri depolama çözümü sağlıyor.

FastNAS, GB Labs’in üç temel teknolojisi üzerine kuruldu: disk grubunu kontrol eden ve yöneten Velocity RAID motoru; büyük bir hız artışı sağlayan hızlandırma aracı Nitro; ve FastNAS’ın uzman mimarisinin geleneksel bir ağ üzerinde bulunmasını ve istemcilere standart protokoller üzerinden hizmet etmesini sağlayan Blueshift. Bu yapı, ordu ekiplerinin tercih ettikleri tasarım ve görüntü işleme yazılımını güçlü veri deposuna ve arşive bağlamalarına izin verdiği için, bu uygulamada hayati önem taşıyor.

Andover’daki GB Labs kurulumu, 10 Gigabitlik bir Ethernet ağı üzerinden bağlı üç adet tam kopyalı 64 TB disk grubu içeriyor. Ana FN16 prodüksiyon sunucusu, saniyede 2,0 gigabayt hızında çalışan yedekleme ve arşiv sunucusuyla saniyede 2,5 gigabaytlık sürekli veri hızları sunuyor.

GB Labs CEO ve Sorumlu Teknik Müdürü Dominic Harland açıklama yaptı: “FastNAS, diske büyük miktarda veri okuma ve yazma sürecini ayrıntılı olarak yönetmek için özel donanım ve endüstri lideri yazılımı birleştiren benzersiz bir ürün. Bu, büyük veri dosyaları ve çok sayıda kullanıcı için hızlı, tutarlı ve son derece güvenilir veri depolama sağlıyor. Bu proje, İngiliz Ordusunun bu iki kritik bölümünün çok önemli çalışmalarını destekleyen kapasitenin yanı sıra çevikliği de önemli ölçüde yükseltti ve hedeflerine ulaşmaları yolunda onlarla birlikte çalışabildiğimiz için memnunuz.

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.