Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Martin ERA 150 Wash Hareketli Kafalı Yaygın Işık ve ELP PAR Statik LED Yaygın Işık Kaynakları
Martin ERA 150 Wash Hareketli Kafalı Yaygın Işık ve ELP PAR Statik LED Yaygın Işık Kaynakları
21.05.2022 15:03

Ses, video, aydınlatma ve kontrolde dünya liderlerinden birisi olan HARMAN Professional Solutions, Martin ERA 150 Wash hareketli kafalı ve Martin ELP PAR statik LED yaygın ışık kaynaklarını sunuyor.

Bu yeni nesil kaynaklar, yüksek yoğunluklu zoom, tam gamlı renk kalibrasyonu, akıllı donatım ve kontrol işlevleriyle sınıfındaki lider lümen çıkışını üreterek, kiralama, sabit kurulum ve turneler için çok yönlü aydınlatma çözümleri sunuyor.

Mesafeleri aşan parlaklık

İkonik Martin RUSH MH 6 hareketli kafalı LED’in devamı olan Martin ERA 150 Wash, yeni tasarlanan 7 x 40W RGBW ışık motoru ve optik sistemi sayesinde, öncülüne göre iki kat daha fazla parlak 3.900 lümen sunar. Uzun aydınlatma mesafeleri gerektiren büyük sahneleri kapsamak için ideal.

Çok satan RUSH PAR 2 statik LED’in devamı olan ELP PAR, aynı güçlü yeni ışık motoru ve optik sistem sayesinde önceki modelin iki katı olan 3.500 lümen çıkış verir.

Tam gamlı renk kalibrasyonu

ERA 150 Wash ve ELP PAR, aydınlatma aygıtları arasında tutarlı renk reprodüksiyonu sağlayan ve renk alanını istenen renk sıcaklığından ayarlamak için özel bir renk sıcaklığı kontrol kanalını destekleyen, tam gamlı renk kalibrasyon sistemlerine sahip.

Yaygın ışıklar ve ışık demetleri için yüksek yoğunluklu zoom

4,2–58 derecelik geniş bir zoom aralığı ile ERA 150 Wash ve ELP PAR, geniş kapsamlı yaygın ışıklar ve havada yüksek yoğunluklu efektler üretmede mükemmeller.

Akıllı kurulum özellikleri

Hızlı ve tekrarlanabilir kuruluma izin veren omega destek bağlantısı ve net açılı projeksiyon göstergeleri dahil olmak üzere ELP PAR’ın akıllı donatım ve kontrol özellikleriyle kurulumu kolaylaştırır. Işık kaynağı, projeksiyonu ve odaklamayı anında onaylamak için tek bir düğmeye basılarak geçici olarak tam güç/geniş açık beyaz/ayarlanabilir zoom ayarlarına geçer.

Tüm hava koşullarına uygun bir seçenek

ELP PAR IP modeli (bu yıl içinde sunulacak) dış mekân kullanımı için IP65 derecesine sahip olup, su ve toza karşı koruma sağlar. Ve sızdırmaz tasarımı daha az bakım süresi, aralığı gerektirir.

Çok sessiz çalışma

Her iki ışık da fısıltı kadar sessiz 33 dB’de çalışan düşük gürültülü tiyatro moduna sahip.

Turneye hazır

Martin’in kapsamlı test programıyla onaylanan sağlam, hafif ama dayanıklı tasarımları sayesinde yeni ışık kaynakları yola çıkmaya hazırlar.

Martin Entertainment Lighting Ürün Müdürü Mark Mercer-Buss açıklama yaptı: “ERA 150 Wash ve ELP PAR’ı kompakt ışık kaynakları sınıfındaki parlaklık çıtasını önemli ölçüde yükseltecek ve önceki modellere göre iki kata kadar daha fazla lümen çıkışı üretecek şekilde ürettik. Tam gamlı renk kalibrasyonu, dar ışın projeksiyonu için geliştirilmiş optikler ve geniş bir eşit dağılımlı yaygın aydınlatma alanı gibi yeni özellikler eklemek, sonunda aydınlatma tasarımcıları için daha önce yalnızca daha büyük formatlı ışık kaynaklarında bulunan araç kitlerini sunuyor.


Ürün ERA 150 Wash Hareketli Kafalı Yaygın Işık ve ELP PAR Statik LED Yaygın Işık Kaynakları
Marka Martin
Firma Ertekin Elektronik
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr