Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Telos Alliance Axia Quasar AoIP Miks Konsolları
Telos Alliance Axia Quasar AoIP Miks Konsolları
20.06.2022 13:49

Axia Quasar AoIP konsolları, üst düzey içerik oluşturma için gücü parmaklarınızın ucuna getiren en iyi AoIP yayın miks konsolları. XR ve SR modelleri dahil Quasar ailesi, yayın mühendislerine ve daha az deneyimli operatörlere sınırsız prodüksiyon olanakları, modülerlik, ölçeklenebilirlik ve iş akışı esnekliği sunar.

Telos’un altıncı nesil AoIP konsolları ve mükemmel mikste endüstri standardı olan Axia Quasar ile AoIP’nin gücünden yararlanılabilir. Yayın için AoIP’nin mucidi Telos Alliance’ın olgun ve sofistike AoIP teknolojisiyle güçlendirilen Quasar, tek bir arıza noktası olmadan, sarsılmaz bir güvenilirlik için tasarlandı.

Quasar XR AoIP konsolu

Quasar XR, tam olması gereken yerde, her kanal ekranında, her fader’ın yanında ve ayrıca monitör modülünde, kapsamlı ölçüm gösterimleri özelliğine sahip, birinci sınıf bir mikser. Bu LED ölçüm göstergeleri, kullanıcıların yalnızca durum izleme yerine canlı miks yapmasına da izin vererek, kullanıcılara mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için ortamları üzerinde aktif kontrol sağlar.

Quasar XR, Quasar Soft ve Quasar Cast uzaktan kumanda ve izleme çözümlerini sunar, Telos Infinity IP Intercom ürünleriyle tam entegrasyon sağlar ve çok sayıda başka güçlü özelliğin yanı sıra yeni Quasar Accessory Module’leri için destek getirir. Bu gelişmiş ölçeklenebilirlik, evden çalışma gibi yeni iş akışlarına yönelik olup, yayıncılara 16 kanaldan başlayıp 16 kanaldan oluşan bloklar halinde 64 kanala kadar ölçeklendirerek, Quasar Engine’de ihtiyaç duydukları kanal sayısı konusunda daha fazla esneklik sağlar.

Quasar SR AoIP konsolu

Fusion’ı sevdiyseniz, hem fiyat hem de özellik seti açısından Fusion konsolu ile karşılaştırılabilir ancak aynı zamanda Telos’un en üst modeli olan Quasar XR konsolunun tüm gücünü, ergonomisini, endüstriyel tasarımını ve cazibesini sunan Quasar SR’ı da seveceksiniz. Quasar SR, en bilgili yayıncılara mahsus değil, modern ve kolay yüzey tasarımı sayesinde herhangi bir operatör için de erişilebilir. Quasar SR fader modülleri motorsuzlar, her kanal şeridinde daha az, daha büyük ve daha kolay erişilebilen düğmeler var ve sistemin durumunun takip edilmesini sağlayan ölçüm göstergelerine sahip.

Quasar Engine

Quasar Engine, Quasar yüzeyleri için çok güçlü miks konsolu sinyal işleme sağlar ve XR veya SR yüzeyinizin çalışması için olmazsa olmazdır. Yalnızca ihtiyacınız olan kanal sayısı için ödeme yapmanızı sağlayan Quasar Engine modüler olup, 16 kanaldan başlar ve 16 kanallı bloklar halinde ölçeklenip genişletilir.

Quasar Soft

Telos’un kişisel tercihlere göre özelleştirilebilen uzak çözümü, Quasar yüzeyini bir web tarayıcısından kontrol etme imkânı sağlar. Quasar Soft, Quasar XR konsollarıyla standart olarak gelir ve Quasar SR konsolları için isteğe bağlı bir yükseltmedir. Lisansın bir parçası olarak dahil edilen Quasar Cast, ağdaki herhangi bir Livewire akışını dinlemenizi sağlayan bir uzaktan izleme çözümü.

Yedekli güç kaynağı üniteleri (PSU)

Quasar Rear Power Supply Unit modülü, Quasar konsolunun arka paneline sığar. Bir PSU, 16 fader’lı bir konsola güç sağlamak için yeterli. Yedekli çalışma için iki PSU gerekir. Daha büyük boyutlu konsollar için, tek bir kasada 28’e kadar fader, yedekli çalışma için dörde kadar olmak üzere en az iki güç kaynağı modülü gerekir.

Mikrofon / kulaklık kontrol modülü

Mic/Headphone Control Module, özel Mute ve Talkback butonlarının konuşmacılara konumları üzerinde tam kontrol sağladığı yerlerde mikrofon açma/kapama işlevlerinin uzaktan kumandasını sağlar. Bir Volume/Source seçim düğmesi, kullanıcıların kulaklık monitör kaynaklarını seçmelerine olanak tanır ve ekran okuması seçimlerini onaylar.

Motorlu fader aksesuar modülü

Quasar’ın Motorized Accessory Module, Quasar Mic kanallarından herhangi birinin kontrolünü sağlayan yüksek kaliteli bir motorlu fader eklenmesiyle Mic/Kulaklık Modülünün tüm işlevlerini sağlar. İçerdiği özelliklerle bu modül, yüzey için uzak bir yere monte edilebilen ek bir kanal şeridi olarak etkin bir şekilde işlev görebilir.

Mikrofon girişi / kulaklık çıkışı modülü

Quasar Mic in/HP out Module, Quasar’a uygun bir talkback girişi ve kulaklık çıkışı eklemek için yüzeyin herhangi bir yerine yerleştirilebilen, opsiyonel 1 kanal genişliğinde bir modül. Konsolun herhangi bir hat sinyali almasına ve onu yüksek kaliteli, yüksek güçlü bir kulaklık çıkışına dönüştürmesine izin vermek için Quasar Rear I/O modülüne takılması gereken kendi kulaklık yükselteç kartıyla birlikte teslim edilir.


Ürün Axia Quasar AoIP Miks Konsolları
Marka Telos Alliance
Firma Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr