Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Centerline Digital, Apace Systems ile İş Akışını Geliştiriyor
Centerline Digital, Apace Systems ile İş Akışını Geliştiriyor
21.06.2022 16:07

Centerline Digital, yeni iletişim dili olarak video medyasından büyük ölçüde yararlanan modern bir pazarlama şirketi. IBM, GE, Citrix, Lowe’s ve Eaton gibi müşterilerle, sürekli gelişerek, en karmaşık iş ve pazarlama zorluklarını çözebilmek, sürekli değişen “pazarlamanın geleceğinin” bir adım önünde olmak üzere kuruldu. Şirket, hedeflerine ulaşmak için son teknoloji araçları kullanmak zorunda. Son 20 yıldır bu hedef, merkezi ABD’nin Kuzey Karolayna Raleigh kentinde bulunan Centerline Digital’ın ileri görüşlü ekibinin temel prensibi oldu.

İş akışında zorluk

Centerline Digital’da IT Yöneticisi olan Matt Baldwin, 4K içerik de dahil olmak üzere çok sayıda çeşitli ve sürekli değişen, farklılık gösteren medya ekosistemini yerel prodüksiyon iş akışına nasıl verimli bir şekilde entegre edeceği konusunda zorlukla karşı karşıya kaldı. Matt aynı zamanda yaratıcı ekibe Centerline Digital’ın heterojen medya veri kümesi ve depolama alanlarında eşzamanlı olarak prodüksiyonlarını gerçekleştirebileceği proje sayısını artırmak için gerekli araçları sağlayacak bir çözüm arıyordu. Sadece varlıkları yönetmek için bir MAM aramıyordu. İş akışı ve ortak çalışılan prodüksiyon desteği de karar verme sürecinin önemli bir parçasıydı.

Seçilen çözüm - postMAM Pro

  • Matt, çeşitli ürünleri araştırdıktan sonra Apace Systems’tan postMAM Pro çözümünü seçti. Bu kurumsal medya varlık yönetimi çözümü, Centerline Digital’daki birden fazla iş akışı gereksinimini çözdü ve yaratıcı ekibe şu temel özellikleri sunuyor:
  • Proje basit bir tıklama ile tamamlandığında, kare hassasiyetinde proxy’lerle kurgu ve orijinal raw içeriğe uyma yeteneği. 4k/8k iş akışları için özellikle yararlı.
  • Tekrar tekrar kullanıcı eğitimi olmaksızın prodüksiyon süreci boyunca çok sayıda medya formatını ve farklı depolama sistemini yönetmek için Media Gateway sunucu platformu.
  • Tüketime sunmak amacıyla medya alımının otomatik olarak işlenmesini sağlamak için Apace iş akışı otomasyon motoru.
  • Finder uygulamasıyla ağa bağlı depolama birimlerinde manuel alım ve çok büyük ölçekli medya veri seti olmadan Apace Unique Unstructured arama özelliği.
  • Adobe Premiere ve After Effects içerisinde etkinleştirilen PostMAM Pro paneli, kurgu uzmanının Adobe uygulamalarıyla tamamen birlikte çalışabilir şekilde seçilen varlıkları kolayca bulmasını, ön izlemeden geçirmesini, işaretlemesini ve bir zaman çizelgesine eklemesini sağlar.
  • Çeşitli pazarlama kampanyalarında kullanılan ve büyümekte olan içerik kitaplığını yönetmek için heterojen ölçeklenebilirlik.
  • Kullanıcı tanımlı kurallar ve meta verilerle alımı otomatikleştirme ve proxy’ler oluşturma.
  • Adapter uygulaması ve Smart Connector aracılığıyla üçüncü firma veri depolama desteği ve yönetimi.
  • postMAM Pro’nun web tabanlı arayüzü sayesinde kullanıcılar içeriğe her yerden güvenli bir şekilde erişebilir.
  • PostMAM Channel aracılığıyla anında yönetim, yasal ve müşteri incelemesi/geri bildirimi. Genel iş akışı, üretkenliği büyük ölçüde artırır ve kullanıcılar için esneklik sağlar.
  • Bellek deposu yönetimi, medya varlık yönetimi, sistem ve uygulama yazılımı düzeyinde önceden entegre edilmiş bir çözümün birleşik sinerjisinin dağıtık ölçeklenebilirliği.
  • Müşteri için herhangi bir iş akışı veya teknik soruyu hemen ele alıp ve yanıtlayan canlı teknik destek personeli.

Apace Systems’ın iş akışı çözümü, Centerline Digital kullanıcılarına tarayıcı tabanlı, işbirliğine dayalı bir iş akışı ve medya varlık yönetim ortamı sağlayan bir Media Gateway sunucu platformundan oluşuyor. 

Media Gateway düşük çözünürlüklü proxy dosyaları depolamak için gereken dahili bellek deposunu içerecek şekilde yapılandırıldı ve postMAM Pro, Finder ve Adapter uygulamaları dahil olmak üzere Centerline Digital için gereken iş akışı araçlarını yönetecek güçlü donanım bileşenlerine sahip. 

Apace ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.