Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Açık Hava Canlı Yayın veya IRL Akışı için Mükemmel Çözüm, Kiloview 4G Hücresel Bonding Video Kodlayıcı
Açık Hava Canlı Yayın veya IRL Akışı için Mükemmel Çözüm, Kiloview 4G Hücresel Bonding Video Kodlayıcı
25.07.2022 10:12

Kiloview P serisi video kodlayıcı, mobil uygulamalar için özel olarak tasarlanmış profesyonel bir üst düzey kodlama cihazıdır. Full HD videonuzu aynı anda 16’ya  kadar platforma aktarın zayıf bağlantı sorununu çözmek için Kiloview’in patentli algoritması olan KiloLink’le mükemmel uyum sağlar. Canlı etkinlikler, konserler, spor, saha yayını, acil durum noktaları ve daha fazlası gibi senaryolarda her zaman, her yerde dış mekan canlı akışı ve iletimi için mükemmel bir uyum sağlar.

Kiloview P serisi, ultra düşük uçtan uca gecikme (<1s) özelliğine sahiptir, bu arada Kiloview KIS ile sesli interkomu destekler, ayrıca uzaktan program üretimi veya grup etkileşimi için mükemmeldir.

P1; SDI girişini desteklerken, P2; HDMI girişini destekler.

5 Bağlantıyı Birleştirin ve Profesyonel bir Canlı Yayın Akışı Sağlayın

2x dahili 4G hücresel Sim kart + 2x USB 4G hücresel (LAN)+ 1x Wi-Fi (+1*RJ45) desteklenir ve istenilen herhangi bir ağdan ücretsiz olarak yapılandırılabilir.

KiloLink ile patentli bağlama algoritması ile P serisi kodlayıcılar, tüm bağlantıların verilerini otomatik olarak dengeleyebilir ve güvenilir akışı sağlamak için bit hızını buna göre ayarlayabilir.

Ayrıca, P serisi, veri ve dosya aktarımı için Wi-Fi etkin noktasını destekleyebilir.

Kiloview, bonding yazılımını ücretsiz olarak sağlar, kendi sunucunuza veya bulut tabanlı sunucunuza dağıtım için kullanılabilir.

KiloLink Server ile, cihaz durumunu izleme, bir akışı önizleme, parametre ayarları, bellenim güncelleme, port yönlendirme vb. gibi tüm kayıtlı cihazlarınızı sunucu tarafında yönetebilirsiniz. Sunucu tarafında gerçek zamanlı bağlantı durumu ve veri istatistikleri de mevcuttur.

Avantajları:

Dış mekan canlı yayın uygulamaları için uygun, güvenilir ve taşınabilir video kodlama iletimi sağlar.

4 kanal 4G-LTE ve USB ile 1 kanal WiFi/Ethernet dahil olmak üzere 5 kanal bonding destekler. Bu sayede video kablosuz iletimin bant genişliği artar .

  • Dahili büyük kapasiteli lityum pil ile yaklaşık 3 saat kesintisiz kullanılabilir. Ayrıca 5-16V harici mobil güç kaynağı ile sürekli çalışabilir. Dahili pil ile toplam ağırlığı 400 gr.’dır.
  • Hot shoe bağlantısı üzerinden kolaylıkla kameraya monte edilebilir.
  • Soğutma fanı kodlayıcının yüksek sıcaklık koşullarına uyum sağlamasını, kararlı ve güvenilir çalışmasını sağlar.
  • Gelişmiş kodlama ve iletim teknolojisi sayesinde P serisi video kodlayıcı yüksek bant genişliği uyarlanabilirliğine sahiptir. Düşük hızlı ağlarda bile yüksek tanımlı, düşük gecikmeli, iyi görüntü iletmeyi mümkün kılar.
  • Video dinamik gürültü azaltma ve görüntü iyileştirme teknolojisi ile düşük hızlarda iyi kodlama görüntüsü gerçekleştirir: 1Mbps@720p, 1.5Mbps@1080p
  • Gelişmiş video arabelleğe (buffer) alma teknolojisi, dinamik hız ayarlama teknolojisi, FEC teknolojisi ve taşıma kanallarını bir araya getirme teknolojisi sayesinde  video kodlama gecikmesi ≤ 67ms olur ve kararlı iletim sağlanır.
  • 64kbit/s~40Mbit/s. arasında ayarlanabilir bit hızına sahiptir.
  • Güçlü medya akışı hizmeti özelliği ile  RTSP/RTMP/HLS/TS/SRT/Onvif ve bazı diğer protokolleri destekler.
  • Görüntü ile karakter yerleşimi özelliği bulunur.
  • Facebook, YouTube, Ustream, Twitch, Wowza ve güvenlik amaçlı/NVR platformlarına canlı yayın akışı sağlayabilir.
  • Çift stream çıkışı özelliği ile ana kod hızı 1080p60hz’e kadar, alt kod hızı da 720p60Hz’e kadar video kodlamayı destekler. 
  • Ekranın herhangi bir yerinde özelleştirilmiş bir metin ve görüntü bindirme işlevini sağlayabilir.
  • SD/TF kart yuvası sayesinde local kayıt yanı sıra NAS ağ depolamasını da destekler.

Kiloview ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 00 30 numaralı telefondan 4K Promedya’yı arayabilirsiniz.