Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Sachtler flowtech Tripod
Sachtler flowtech Tripod
22.06.2020 16:48

Çok yönlü, hafif ve ödül kazanmış flowtech tripodun kurulumu ve ayarlanması kolay ve hızlı. Aşırı koşullarda performans testlerinden geçen flowtech, kameramana çok yönlü çalışabilme imkanı veriyor ve iş akışını geliştiriyor.

Dünyanın en hızlı tripodu flowtech, nerede ve nasıl çalışırsanız çalışın, çalışma şeklinde devrim yaratıyor. 75mm ve 100mm, orta seviyeli ve yer seviyeli örümcekli veya örümceksiz seçenekleriyle çeşitli çalışma tarzlarına uyum sağlıyor. flowtech 75 20kg, flowtech 100 ise 30kg yük kapasitesi sunuyor.

Flowtech neden ödüllü?

Hızlı açılan frenler

Tripod çok çabuk kurulup ayarlanabiliyor.

Hafif ve taşınması kolay

Yeni ergonomik karbon fiber bacak tasarımı.

Çok yönlü menteşe kilidi

Son derece alçaktan ve yüksekten çekimler yakalanabiliyor.

Lastik ayaklı flowtech 100

Sadece 3.4kg ağırlıktaki lastik ayaklı flowtech 100, 30 kilograma kadar yükleri taşıyabiliyor ve 153 santimetreye kadar yükseğe uzatılabiliyor. Bu çok yönlülük ve esneklik, üst düzey sarsılmazlık da getirdiği için, istenen çekimler her zaman yakalanabiliyor.

Hızlı açma fren mekanizması

Tripodun üst kısmında yer alan hızlı açma frenleri, bacakların aynı anda açılıp gereken yüksekliğe ve zeminin yüzeyine göre hızla ayarlanarak, eğilme veya her bacakta ayrı frenleri manuel ayarlama gereğini ortadan kaldırıyor.

Ergonomik karbon fiber bacaklar

Karbon fiber profil flowtech’i hafif ve taşınması kolay hale getiriyor. Hafif ve taşınması kolay flowtech 75 kameramanın omzunda rahatça duracak biçimde tasarlandı ve manyetik kilitler taşıma sırasında bacakların sabit kalmalarını garantiliyor. Bükülmeye karşı son derece dayanıklı olduğu için, tripod pan hareketleri sırasında dönmüyor. 

Çok yönlü menteşe kilit mekanizması

flowtech’in menteşeli kilit mekanizması kameramana çok yönlü çalışma imkanı veriyor. Örümcekli veya örümceksiz olarak kullanılabiliyor. Menteşeli kilit sayesinde flowtech örümceksiz olarak 26 santimetreye kadar alçağa, 157 santimetreye kadar yükseğe kurulabiliyor. Her çekime ikinci bir küçük bacak götürme gereksinimini ortadan kaldırıyor.

Zorlu koşullarda performans testi

En zorlu ortamlarda testten geçirilen flowtech, çamur, kum ve aşırı sıcaklıklarda kusursuz performans gösteriyor. 30.000 kez kurulum ömrü ve 1,5 milyon kez kelepçe kullanımı, Sachtler’in performans hedeflerini yansıtıyor.


Ürün:  flowtech Tripod
Marka Sachtler
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr