Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RGBlink mini’yi Farklı Kılan Hangi Özellikler?
RGBlink mini’yi Farklı Kılan Hangi Özellikler?
21.06.2021 12:50

Çok kameralı, düşük bütçeli ve kompakt yayın sistemlerine ihtiyaç sürekli artıyor. İnternet yayınları, mobil prodüksiyon setleri, canlı sanal stüdyo çekimleri, kurumsal içerik üretimi, eğitim kayıtları, internet kanalları için uygun fiyatlı çözümlere rağbet artıyor. Düşük bütçeye kaliteli ürün bulmak ve desteğini almak ise herkesin doğal ihtiyacı. Peki bunu sağlayan sistemlerin merkezindeki RGBlink mini ve RGBlink mini+ HDMI video mikserlerin benzerlerine göre hangi üstün özellikleri öne çıkıyor?

  • Tümleşik 2” ön izleme ekranı sayesinde tüm girişleri izleyebilme
  • H.265 görüntü kodlama ve YUV 4:4:4 video işleme sayesinde daha net görüntü
  • Hızlı USB 3.0 bağlantı
  • 1080p50 ve 1080i50 çıkış verebilme
  • Daha az gecikme
  • Ses ayıklayabilme (de-embedding)
  • T-bar geçiş kolu
  • Kolay kullanıcı arayüzü sayesinde daha hızlı öğrenme ve operasyon
  • Birçok markanın PTZ kameralarını kontrol edebilme
  • Isınma sorunu olmadan üstün ve stabil donanım performansı sağlaması
  • Uyumlu mobil cihazlara bağlayarak ücretsiz RGBlink minitok Android uygulaması üzerinden doğrudan yayın yapabilme

Yeni ve ücretsiz RGBlink XPOSE mini mobil uygulaması, RGBlink mini & mini + HDMI video mikserler için uzaktan kontrol ve konfigürasyon kabiliyetleri sağlıyor. Mobil cihazınızı RGBlink mini & mini + mikserinizle aynı ağa bağlayın ve mikserinizi otomatik bularak bağlanın. Böylece cihazın fonksiyonlarını uzaktan rahatlıkla yönetin ve uygulama üzerinden konfigürasyon menülerine uzaktan ulaşarak cihazınızı yapılandırın.

4 HDMI girişli ve 1 HDMI çıkışlı RGBlink mini ve mini+ modellerinin ikisi için de standart olan özellikler PIP ve PBP ön ayarları, pürüzsüz geçişler, geçiş efektleri ve harici ses ekleme/çıkarma. Mini+ modelinde ayrıca kroma key, PTZ kamera kontrolü, logo ekleme ve DSK yetenekleri var. 

USB3.0 H.265 görüntü/ses akış (streaming) yeteneği sayesinde yaygın sosyal medya, video konferans ve canlı internet yayın platformlarına doğrudan bağlantı kurulabiliyor. OBS Studio, vMix ve XSplit gibi yazılımlarla çalışabiliyor. Zoom ve Microsoft Teams gibi konferans çözümlerini destekliyor.

RGBlink mini’nin benzersiz bir özelliği olan bütünleşik renkli TFT ekran sadece menü işlemleri için olmayıp, en iyi görüş için dört kaynağın hepsinin aynı anda canlı ön izlemesini sunuyor. 

RGBlink mini + kroma key gücü sayesinde bir zamanlar televizyon stüdyolarının ve üst düzey iş istasyonlarının etki alanında olan sanal stüdyo teknolojisi, şimdi daha ulaşılabilir hale geldi. RGBlink mini + ile içeriğiniz mekandan bağımsız olabilir ve izleyicileri sanal stüdyo, sanal sunum, sanal efektler gibi senaryolarla her yere götürebilirsiniz.

RGBlink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.